Vibere Events

Salon Vibere

In viata fiecaruia dintre noi vin momente unice pe care le celebram prin organizarea unor evenimente: fie ca e vorba de nunta, botez, mot, cununie, aniversare sau unul corporate.

Capacitate: persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Salut! Suntem Vibere Events, creatori de amintiri de neuitat! Vrem sa te ajutam si pe tine sa ai parte de evenimentul acela la care visezi dintotdeauna: unic, plin de emotie si fara cusur.

Iti punem la dispozitie un salon de evenimente diferit fata de tot ce ai vazut pana acum: modern, elegant, plin de viata si culoare.

Avem un personal de un profesionalism desavarsit si preparate culinare dementiale! Iar preturile sunt imbatabile.

Nunţile simple din anii ’90 au revenit la modă. În aer liber, cu obiecte decorative inspirate de peste ocean, tot mai mulţi miri aleg să petreacă marele eveniment al vieţii lor într-un mod degajat şi nonconformist. Baloţi de paie iau locul scaunelor îmbrăcate în materiale scumpe, buchetele de mireasă se fac din flori de câmp şi nici diademele nu mai sunt atât de sofisticate, cum ne-am obişnuit în ultimii ani. Va asteptam in gradina mare, superba, plina de verdeata, ideala pentru cununii civile si religioase deosebite.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0772145568

: hello@vibereevents.ro

:

:

Arata pe harta Vibere Events, Șoseaua Virtuții, Bucharest

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x