Servicii

Cautarea serviciilor potrivite pentru tipul de eveniment organizat poate fi o sarcina dificila.

Cu un motor de filtrare specific pentru fiecare categorie de servicii, gasirea partenerilor care sa te ajute sa iti aduci la viata ideile este acum mai usoara ca niciodata.

Restaurante

Suprafata, amenajarea spatiului, locurile de parcare cat si calitatea mancarii si plating-ul sunt unele din cele mai frecvente criterii.

Este recomandat ca acesta sa fie primul serviciu contractat, sincronizarea cu o data disponibila si pentru formatia / band-ul care va asigura distractia este primul pas in organizarea unui eveniment de succes.

Detalii

Formatii

Daca celelalte servicii se ocupa de partea “materiala” (mancare, decoratiuni, etc), formatia se ocupa de partea “emotionala”. 

Pe langa calitatile artistice ale acesteia, trebuie sa luati in calcul si capacitatea formatiei de a pregati momentele importante din cadrul evenimentului (de ex dansul mirilor), cat si unele momente neprevazute (de ex intreruperea curentului).

Detalii

Foto Video

Amintiri. Evenimentul a fost unul de succes, invitatii s-au distrat, si ramai cu amintirile.

Un fotograf / videograf profesionist va reusi sa surprinda cele mai importante momente si sa le monteze de asa natura incat acestea sa spuna POVESTEA TA.

Echipamentele utilizate, pasiunea si capacitatea acestora de a lucra in echipa sunt elemente esentiale in alegerea potrivita pentru evenimentul tau.

Detalii

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS