Velveto Finest Ballroom

Salon SALA RONDA

Sala Rondă este vedeta conceptului Velveto! Cu adevarat grandioasa, regala, eleganta si cu personalitate este locul in care vei simti, atmosfera unui eveniment spectaculos.

Suprafata salon – 540mp; Suprafata grupuri sanitare si lobby – 140mp; Capacitate maxima – 330 sitting si 700 standing; Terasa privata cu gradina englezeasca pe malul lacului Tei – 500mp; 14 grupuri sanitare; Garderoba; Climatizare cu aport de aer purificat; Generator de curent pentru situatii de urgenta; Prize 380w pentru echipamente audio-video; Parcare privata; Camera bebelus; Bucatarie proprie

Capacitate: 330 persoane

Suprafata: 540 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon SALON CHAMBRE

Salonul Chambre va introduce in atmosfera unei locatii cu aer frantuzesc, cu candelabre luxuriante, tapet fin si decoratiuni cu gust. Veti simti eleganta si personalitatea unei veritabile sali de bal.

Suprafata salon – 400 mp; Suprafata grupuri sanitare si lobby – 80mp; Capacitate maxima – 200 sitting si 350 standing; Terasa privata pe malul lacului Tei; Acces la zona de piscina; 10 grupuri sanitare; Garderoba; Climatizare cu aport de aer purificat; Generator de curent pentru situatii de urgenta; Prize 380 pentru echipamente audio-video; Bucatarie proprie; Parcare private

Capacitate: 200 persoane

Suprafata: 400 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon SALON VELVET

Salonul Velvet, stralucitor si unic, te va cu cuceri din prima clipa cu conceptul sau avangardist, cu candelabrele create special pentru a personaliza spatiul creand astfel un loc de neuitat pentru cei care-i vor calca pragul. Amintirile Velvet vor fi fine, ca matasea! Incearca aceasta senzatie!

Suprafata salon – 400 mp; Suprafata grupuri sanitare si lobby – 120mp; Capacitate maxima – 180 sitting si 350 standing; Terasa privata pe malul lacului Tei; Acces la zona de piscina; 10 grupuri sanitare; Garderoba; Climatizare cu aport de aer purificat; Generator de curent pentru situatii de urgenta; Prize 380 pentru echipamente audio-video; Bucatarie proprie; Parcare privata

Capacitate: 180 persoane

Suprafata: 400 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon PISCINA KUNDALINI

Piscina Kundalini este un concept nou al brandului Velveto, exclusivist, pentru persoanele pretentioase care doresc sa organizeze evenimente speciale in aer liber.

Organizam petreceri private, nunti, botezuri, aniversari, petreceri corporate si evenimente de amploare.

Capacitate: 300 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Velveto Ballrooms este un centru pentru evenimente situat într-un cadru natural, ce vă oferă o nouă dimensiune a luxului și serviciilor de calitate.
Alegeți unul dintre cele trei saloane de evenimente: Sala Rondă, Salonul Chambre și Salonul Velvet.
Acestea au fost concepute de designeri astfel încât să vă ofere o atmosferă caldă, specială . Așadar veți întâmpina o ospitalitate deosebită pentru toti cei care veți avea privilegiul și plăcerea să participați la evenimentele organizate la Velveto
Cu siguranță veți găsi stilul care vă place la unul dintre cele trei saloane de evenimente!

Echipa

Suntem o echipă pasionată, pregătită și experimentată în organizarea oricărui tip de eveniment: nunți, botezuri, cununii, petreceri corporate sau petreceri aniversare, conferințe, seminarii, lansări de produse, expoziții, baluri , banchete, târguri, concerte live, agape, workshop-uri etc.

Arta culinara

Bucătăria proprie poate satisface cele mai rafinate gusturi culinare: Vă răsfățam cu cele mai apetisante preparate lăsându-vă posibilitatea de a vă personaliza și alege singuri variantă de meniu potrivită . Meniuri variate, concepute de maeștrii bucătari atât din bucătăria tradițională dar și internațională. Puteți savura fiecare sortiment la degustările organizate special pentru voi.

Oferim Servicii complete pentru evenimente

 • Candy bar-uri personalizate (comanda minim 50 persoane)
 • Bar de fructe sculptate & fantana de ciocolata
 • Fotografi profesionisti
 • Cabina Foto Box
 • Cameramani profesionisti, lumini, sonorizare, lumini arhitecturale
 • DJ si MC profesionisti
 • Fum greu si gheata carbonica
 • Ursitoare botez si animatori, locuri joaca pentru copii
 • Torturi personalizate
 • Aranjamente florale, lumanari biserica, buchete, cocarde
 • Place carduri si meniuri
 • Formatii muzica pentru a personaliza evenimentul
 • Make-up & Hair Styling
 • Security & Hostess
 • Limo service
 • Porumbei biserica
 • Dispunem de o gama larga de culori atat pentru esarfele decorative cat si pentru huse si esarfe pentru scaune.
 • Scaune Chiavari
 • Decoratini gradini exterioare

Intrucat dorim sa va facem o oferta cat mai atractiva si mai avantajoasa, VELVETO EVENTS & BALLROOM practica un sistem unic de bonusuri care se aplica in functie de bugetul dumneavoastra.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0752182255

: office@velveto.ro

:

:

Arata pe harta Str. Oltetului, nr. 30,

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x