Vanity

Salon Diamond

Salon de evenimente Diamond este prima creatie by Vanity, un salon distins care ne plaseaza pe primele locuri ale podiumului in competitia cu restul saloanelor de evenimente din categoria “fine ballrooms” ale Bucurestiului si chiar ale tarii. Capacitate minima 100 locuri si capacitate maxima 160 de locuri.

Capacitate: 160 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Platinum

Un nume nobil pentru un salon de evenimente unic!
O splendida sala de evenimente, creata pentru a concluziona cele mai nobile vise ale dumneavoastra. Salonul foarte aerisit gazduieste un numar maxim de 200 de “cunostinte nobile”!

Capacitate: 200 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Golden

Salon de evenimente Golden este decorat intr-un stil elegant, rafinat! O sclipitoare sala aurie unde se poate organiza un eveniment stralucitor! Capacitate minima pentru salon de evenimente Golden este de 70 de persoane, capacitate maxima de 100 de persoane.

Capacitate: 100 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Vanity

De o eleganta impunatoare, Vanity Ballrom este un salon ideal pentru evenimente cu numar mediu de invitati. Salonul Vanity Ballroom este singurul care va gazduieste “la inaltime”, beneficiind de o splendida terasa unde panorama asupra orasului va va coplesi pur si simplu!
Capacitate minima 80 de persoane, capacitate maxima de 120 de persoane.

Capacitate: 120 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Acordati-ne favoarea de a va organiza evenimentul mult visat, intr-unul din cele 4 saloane de evenimente by Vanity! Experienta de peste 7 ani in domeniul organizare eveniemnte, ne situeaza cu mult peste media pietei, in ceea ce priveste calitatea si profesionalismul! La finalul evenimentului, extazul si strangerea de mana a fiecarui client, reprezinta satiffactia noastra si garantia ca avem cu adevarat o echipa de profesionisti!

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0768561332

:

:

Arata pe harta Restaurant Vanity, Splaiul Independenței, Bucharest

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x