Unirea Hotel and SPA

Descriere

0 0 votes
rating

Restaurant Unirea
120 – 250 invitați
O locație încăpătoare, cu tradiție in Iași, dedicată cuplurilor care își doresc o nuntă mare, de până la 250 de invitați. Arhitectura înaltă și impunătoare, împreună cu aranjamentele elegante alese după placul îndrăgostiților, oferă nunții dumneavoastră un aer elegant.
Un alt avantaj al sălii este ringul mare de dans, care invită oaspeții la distracție. Cromatica sălii este axată pe culori pământii, așa că nuanțele preferate de miri pot fi ușor asortate. Decorul sălii se poate personaliza după preferințe.
Restaurant Panoramic
80 – 130 invitați
Singurul local din Iași situat la altitudinea de 55m, Panoramic este un restaurant cu reputație în Iași, datorită celor două avantaje: priveliște de 360 asupra orașului și bucătăria excelentă. Preparatele delicioase și ambianța rafinată vor face deliciul invitaților.
Restaurantul Panoramic are o cromatică atent aleasă, în care predomină un mov elegant. Decorurile de nuntă pot fi asortate după placul îndrăgostiților, pentru a crea o atmosferă perfectă.
Este locația excelentă pentru îndrăgostiții care își doresc o nuntă la înălțime.
70 – 150 invitați
O locație dedicată cuplurilor care preferă un cadru mai intim, elegant și modern. O sală versatilă, care vă permite amenajări diverse, după placul dumneavoastră. Este alegerea ideală dacă doriți să sărbătoriți cel mai important eveniment din viața dumneavoastră alături persoanele cele mai apropiate.
Gandită în jurul unui verde închis, sala are un aspect fresh, dar festiv. Consilierii noștri vă stau la dispoziție cu sugestii de culori pentru un decor potrivit.
Alegeți dintre sălile de nunți în Iași care se potrivesc cel mai bine evenimentului dumneavoastră!

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x