Twilight Events

Salon Plaza Ballroom

Situat in incinta World Trade Center Bucuresti (Piata Montreal, Nr. 10, Sector 1)

Situat in partea de nord a capitalei, Plaza Ballroom este unic datorita cupolei de sticla si a formei sale circulare, iar drapajele dau o nota de eleganta.

De la aparitia locatiilor de nunta tip ballroom in Bucuresti, nunta ca-n povesti a devenit mai mult decat o simpla vorba, iar visul unei mirese de a se simti ca o printesa in ziua nuntii a devenit o realitate.

Twilight Events va propune o locatie de nunta ca-n basme: Plaza Ballroom Bucuresti, unde se pot organiza evenimente cu pana la 350 de invitati.

Capacitate: 350 persoane

Suprafata: 800 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Darclee

Situat in incinta World Trade Center Bucuresti (Piata Montreal, Nr. 10, Sector 1), Salonul Darclee este potrivit pentru nuntile de 60-80 persoane.

Twilight Events a ales Salon Darclee pentru organizarea de evenimente deoarece este una din putinele locatii de nunta in Bucuresti care impresioneaza prin farmecul sau original. Este un salon de nunta cochet asa cum sunt multe in Bucuresti, dar se deosebeste prin solutia eleganta si discreta pe care o ofera pentru a imbina fastul nuntilor moderne cu farmecul traditiilor romanesti.

Display-urile cu portul traditional romanesc si alte obiecte traditionale specific romanesti prezente in mod discret in salon, par ferestre spre o alta lume. Ele reprezinta un element de originalitate foarte apreciat de invitatii care provin din alte culturi, dar si un motiv de mandrie pentru romanii care nu si-au uitat originile.

Capacitate: 80 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon New York

Situat in incinta World Trade Center Bucuresti (Piata Montreal, Nr. 10, Sector 1), Salonul New York este potrivit pentru nuntile de 100-150 persoane

Capacitate: 150 persoane

Suprafata: 275 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Glam

Salonul Glam se bucura de o locatie ultracentrala, in spatele Operei Romane, la doar cateva minute de Parcul Cismigiu – un loc ideal pentru sedinta foto.

Fiind un spatiu deschis, dispune de o capacitate intre 30 si 60 de persoane.

Stim ca va doriti sa le oferiti tot confortul invitatilor dvs., asa ca va punem la dispozitie o zona de terasa, special amenajata doar pentru evenimentul dvs!

Detaliile fac diferenta! Stim acest lucru, motiv pentru care va punem la dispozitie mai multe variante de scaune: Chiavary, Medallion sau Clasic – FARA taxe suplimentare!

Beneficiati deasemenea si de parcare privata & WiFi .

Capacitate: persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Twilight Events va pune la dispozitie in Bucuresti 6 locatii diferite din care puteti alege in functie de natura evenimentului (corporate sau privat), numarul de invitati sau atmosfera dorita (eleganta sau degajata,mai putin formala).

Pentru evenimente speciale precum nunta, botez, cocktail sau alt gen de petreceri corporate, coordonatoarea noastra de evenimente va sta la dispozitie pentru a va oferi cele mai bune solutii.

 

ECHIPA DE PROFESIONISTI

La Twilight Events toate, incepand de la conceperea meniurilor pana la aranjamentele florale de nunta, sunt realizate de profesionisti cu multi ani de experienta care stiu sa asigure succesul unei petreceri de nunta.

 

Aranjament salon

Fete de masa, servete, fundite servete, esarfe/huse pentru scaune (disponibile pe mai multe nuante)

Aranjamente florale din flori naturale (pentru mesele invitatilor si prezidiu)

Covor rosu si boluri de sticla pentru lumanari

Stalpisori intrare, opis

Casuta de dar (disponibila pe mai multe modele) si oglinda pentru mesele invitatilor

Suporti lumanari, suporti numere pentru mese, numere pentru mese si meniuri

BONUS

Fructe de sezon si mix-uri sarate

Degustarea meniului si a tortului

Superior Queen Size Bedroom Hotel 4* (2 nopti)

Cazare la preturi avantajoase pentru invitatii dumneavoastra

Ciorba de potroace pentru 40 de persoane

Wedding Planner

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0786386435

:

:

Arata pe harta Twilight Events, Piața Montreal, Bucharest

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x