Tresor Events

Descriere

0 0 votes
rating

Tresor Events este o locaţie unică, modernă, extrem de elegantă, ideală pentru celebrarea oricărui tip de eveniment.Cu o capacitate maxima de 300 de invitati, Tresor Events reprezinta o alegere excelenta pentru evenimentele de dimensiuni mari dar totodata ofera si un spatiu ideal desfasurarii evenimentelor mai restranse, sala putand fi delimitata de panouri discrete, in functie de cerintele evenimentului.
Restaurantul Tresor Events surprinde prin diversitatea meniului, reuşind astfel să satisfacă chiar şi cele mai sofisticate preferinţe culinare.Calitatea preparatelor si servirea ireprosabila sunt deja o traditie pentru marca Tresor. Maestrii bucatari va propun meniuri de nunta savuroase, cu preturi care variaza intre 180 RON/persoana si 220 RON/persoana. Daca sarbatoriti venirea pe lume a unui nou membru al familiei, aveti la dispozitie meniuri cu preturi incepand de la 170 RON/persoana iar pentru banchete meniul incepe de la 90 RON/persoana. Meniurile va sunt oferite atat in varianta clasica, la farfurie, cat si sub forma de bufet suedez.
Daca sunteti un cuplu romantic,puteti oficia cununia religioasa sau civila in zona inverzita din curtea interioara,unde aveti spatiu suficient pentru 200 de invitati, iar apoi petrecerea poate continua pana dimineata pe marginea piscinei.
Daca alegeti sa petreceti cea mai speciala seara alaturi de Tresor Events veti mai beneficia de:
un apartament de lux rezervat exclusiv mirilor in noaptea nuntii
sala Tresor Events cu un design unic
tarife preferentiale pentru cazarea invitatilor
late check-out si mic dejun inclus
acces la piscina, sauna si fitness pentru invitatii cazati in hotel
garderoba exclusiv la dispozitia dumneavoastra pe tot parcursul evenimentului

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x