Tranquilla Ballroom

Salon Tranquilla

Tranquilla Ballroom acopera o gama diversificata de evenimente, ne adresam tuturor celor ce doresc servicii de calitate, o atmosfera imbietoare, cu un decor interior placut, pregatit special pentru fiecare eveniment. Cautam sa lasam o amprenta personalizata, pentru dumneavoastra, sa va bucurati din plin, fie pentru o nunta de vis, un seminar sau o conferinta, fie pentru un bal de absolvire.

Capacitate: persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Daca sunteti in cautarea spatiului perfect pentru nunta sau alt tip de eveniment cu desfasurarea in Bucuresti, va aflati in locul potrivit. Tranquilla Ballroom va propune sa vizitati saloanele noastre de nunti din Bucuresti. Am proiectat un spatiu ireprosabil ce functioneaza dupa rigorile unui restaurant nunta de prima clasa dar care se adapteaza la cerintele organizarii remarcabile oricarui tip de eveniment de top.

Tranquill Ballroom va pretuieste timpul si ofera servicii de calitate, de la consultanta pana la implementare, tocmai pentru ca fiecare detaliu al acestui eveniment special sa fie adaptat dorintelor si nevoilor voastre.

Detinem reteta pentru evenimente perfecte, private chiar si pentru organizare nunta, organizare botez, pregatire petreceri aniversare sau pregatire petreceri corporate, organizare conferinte, seminarii, pregatire lansari de produse, evenimente mondene, expozitii, targuri, concerte live, degustari de vinuri, totul poate fi organizat din timp si cu succes in cele mai mici detalii.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0767564295

: rezervari@tranquilaballroom.ro

:

:

Arata pe harta Tranquila Ballroom, Strada Bucovina, Bucharest

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x