The Best Balroom

Salon Paris

Atunci când vine vorba despre Paris, gândul te poartă imediat spre farmecul, eleganţa şi romantismul celebrei metropole. Ei bine, The Best Ballroom îţi pune la dispoziţie exact ce îţi imaginezi: un salon pentru petreceri extrem de cochet, cu acel aer „chic” pe care doar oraşul de pe malul Senei îl poate oferi. Prin urmare, dacă vrei să organizezi un eveniment extrem de rafinat, iar numărul invitaţilor nu depășește 150 de persoane, cea mai bună alegere o constituie salonul Paris, cu o suprafaţă de 269 de metri pătraţi.

Cu un concept elegant, demn de o adevărată atmosferă pariziană, salonul este decorat în stilul clasic – în care tonurile calde de crem, ecru şi bej sunt predominante. Decoraţiunile rafinate, realizate în culori neutre, draperiile opulente şi fotoliile elegante din catifea amintesc de luxul discret al altor timpuri şi creează o atmosferă cochetă şi luxoasă. Ambianţa feerică a „Oraşului Luminilor”, cum este supranumit Parisul, este obţinută cu ajutorul corpurilor de iluminat realizate special pentru acest spaţiu, ce transformă serile într-un curcubeu de reflexii şi de străluciri colorate.

Un element decorativ spectaculos este reprezentat de peretele din oglinzi din spatele mesei de prezidiu – această zonă devenind astfel principalul punct de interes al interiorului.

Fără stâlpi interiori de susţinere, salonul Paris beneficiază de o structură de tip open space, astfel că putem aranja invitații la nuntă, botez sau petrecere exact cum îţi doreşti. Prin urmare, aceștia se vor bucura de cea mai bună vizibilitate și vor putea gusta din plin atmosfera evenimentului! De asemenea, în cadrul salonului îţi punem la dispoziţie o cameră special echipată pentru miri sau în care invitații îşi pot aranja ţinutele.

Capacitate: 150 persoane

Suprafata: 269 m2

Culoare: mov

Galerie foto:

Salon Tokyo

Cu o suprafaţă de 260 de mp, încăperea cu tavan înalt și fără coloane este extrem de spaţioasă, putând găzdui 140 de invitaţi la mese, plus o altă masă de prezidiu, pusă în valoare de un perete tapetat cu mătase, de un bonsai tradiţional și de o oglindă uriașă, cu o formă care ne aduce aminte de ţara Soarelui Răsare.

Tapetul de mătase care îmbracă pereţii, precum și mocheta elegantă, sunt decorate cu motivul atât de familiar japonezilor: sakura, gingașa floare de cireș. Culorile calde și discrete ale tapiseriei fotoliilor, ale tapetului și mochetei sunt puse în valoare de candelabrele cu forme geometrice, sobre, ce amintesc de paravanele japoneze, iar barele de cristal și oglinzile încastrate în pereţii ballroom-ului reflectă atât strălucirea luminii calde, cât și imaginea invitaţilor.

Culorile predominante – rozul extrem de pal, ecru-ul și tonurile de gri – creează un ansamblu vizual extrem de simplu și rafinat, în care toaletele invitaţilor sunt ușor de pus în valoare. O zonă special amenajată poate găzdui o mică orchestră care va contribui la buna dispoziţie a invitaţilor. Ca și în cazul celorlalte saloane, Tokyo beneficiază de o cameră special echipată pentru miri sau în care invitaţii îşi pot aranja ţinutele.

Capacitate: 140 persoane

Suprafata: 260 m2

Culoare: roz

Galerie foto:

Salon San Francisco

Dacă evenimentul pe care dorești să îl organizezi presupune un număr mai mare de invitați, atunci salonul San Francisco reprezintă alegerea ideală. Cei 313 mp ai încăperii pot găzdui până la 200 de invitați, iar arhitectura interioară fără coloane și decorațiunile salonului întăresc senzația de spațiu deschis.

Se știe că în San Francisco cel mai frumos anotimp este cel în care natura înflorește: prin urmare, tema principală folosită pentru decorațiunile din acest salon o constituie ramurile pline cu flori ale copacilor. Oglinzile de mari dimensiuni reflectă lumina strălucitoare, de primăvară, oferită de candelabrele care imită crengile înflorite și de aplicele a căror formă amintește de frunzele delicate ale arbuștilor exotici.

Zona de prezidiu este pusă în valoare de un perete tapetat cu mătase, decorat cu flori delicate de rododendron – una dintre plantele caracteristice zonei San Francisco. Tabloul floral în nuanțe de roz scoate în evidență decorațiunile în nuanțe calde de bej folosite pentru catifeaua care îmbracă scaunele și pentru mocheta elegantă de pe pardoseală.

Din gama de servicii oferită de salonul San Francisco nu lipsesc zona amenajată pentru orchestră și ringul de dans, precum și camera special echipată în care invitații sau mirii îşi pot aranja ţinutele.

Capacitate: 200 persoane

Suprafata: 313 m2

Culoare: gri

Galerie foto:

Salon Rio De Janeiro

„Cidade Maravilhosa”, cum este supranumit Rio de Janeiro, este un oraș uimitor, situat într-un decor natural, grandios, plin de lumină, ce vibrează în ritmul petrecerilor. Cei care își doresc un eveniment luxos și rafinat, iluminat feeric, care să le amintească de capitala braziliană, vor opta cu siguranţă pentru salonul cu același nume. Destinată evenimentelor de dimensiuni medii, încăperea cu o suprafaţă de 260 mp poate găzdui 160 de invitaţi așezaţi la mese, la care se adaugă și cei de la masa de prezidiu.

Principala caracteristică arhitecturală a salonului este dată de luminile feerice ale candelabrelor de mari dimensiuni. Luminile sunt plasate pe suporturi din oglindă, asemănătoare frunzelor uriașe ale plantelor exotice caracteristice zonei, iar câteva candelabre de cristal impresionante aruncă o ploaie de picături strălucitoare asupra participanţilor la eveniment.

Oglinzile de mari dimensiuni, plasate pe pereţii laterali, precum și uriașa oglindă plasată în spatele mesei de prezidiu preiau și amplifică toată această strălucire. Pentru pereţi și mobilier au fost alese culori calde, iar principalul model, cel al frunzele plantelor exotice, se regăsește pe mocheta de calitate de pe pardoseală, precum și pe tapetul decorativ de mari dimensiuni plasat pe peretele din faţa ringului de dans.

Asemeni tuturor saloanelor The Best Ballroom, arhitectura interioară fără coloane și decorațiunile întăresc senzația de spațiu deschis. Nici aici nu lipsește zona amenajată pentru orchestră și ringul de dans, precum și camera special echipată în care invitații sau mirii îşi pot aranja ţinutele.

Capacitate: 160 persoane

Suprafata: 260 m2

Culoare: auriu

Galerie foto:

Salon Casablanca

Salonul Casablanca este destinat celor care iubesc strălucirea și luxul oriental stilizat și care își doresc evenimente fastuoase. Aceștia pot folosi salonul funcţional și elegant, cu o suprafaţă de 260 mp, pentru a organiza petreceri de până la 164 de invitaţi.

Cromatica aleasă pentru acest salon este deopotrivă caracteristică obiceiurilor orientale (auriul prezent, discret, în stucaturile tavanului și în elementele de decor ale pereţilor tapetaţi cu mătase), cât și stilului modern și funcţional (nuanţe de bej și ecru). Mocheta cu accente de galben și albastru, reprezentând un amestec de nisip auriu și apă, completează fericit paleta de culori și ne trimite cu gândul la exoticul oraș marocan, situat pe malul Oceanului Atlantic.

Formele geometrice cu influenţă arabă care se repetă pe mochetă și pe tavan conferă dinamică spaţiului amplu, iar minimalismul decoraţiunilor de pe pereţi este compensat de candelabrele orientale opulente, strălucitoare și de aplicele care își reflectă accentele luminoase în oglinzile încastrate în pereţii laterali, mascate cu draperii care le conferă un aer misterios.

Atât masa de prezidiu, cât și zona ringului de dans, sunt marcate, de asemenea, printr-un decor exotic, realizat din oglinzi ingenios îmbinate.

Capacitate: 164 persoane

Suprafata: 260 m2

Culoare: bleu

Galerie foto:

Salon Sydney

Clădirea Operei din Sydney este, fără doar și poate, una dintre minunile lumii moderne. Profilul său inconfundabil, cu cele trei corpuri în formă de scoică, boltite și întrepătrunse, constituie principalul element de decor al salonului romantic care îi poartă numele – la rândul său o capodoperă arhitecturală și de bun gust – și constituie punctul de atracție pentru masa de prezidiu.

Față în față cu aceasta, zona pentru orchestră și dansatori este pusă în evidență de un imens panou decorativ, ornamentat cu siluetele pescărușilor care săgetează cerul și apele albastre ale oceanului ce înconjoară celebra clădire. Luminile feerice ale candelabrelor moderne de cristal sunt reflectate de uriașele oglinzi plasate pe pereții laterali, care multiplică imaginea tablourilor ce înfățișează peisaje specifice și creează senzația unui spațiu infinit.

Pentru pereți și mobilier au fost alese culorile caracteristice acestui oraș: albastrul profund al oceanului, auriul soarelui australian și culoarea nisipului fierbinte; iar principalul model al decorațiunilor, cel al pescărușilor, se regăsește pe tapetul decorativ de mari dimensiuni care îmbracă pereții. Ca și în cazul celorlalte saloane din cadrul The Best Ballroom, arhitectura interioară fără coloane și oglinzile strategic plasate întăresc senzația de spațiu deschis.

Nici aici nu lipsește camera special echipată în care mirii își pot aranja ținutele. Destinată evenimentelor de dimensiuni medii, încăperea cu o suprafață de 260 mp poate găzdui 160 de invitați așezați la mese, la care se adaugă și cei de la masa de prezidiu.

Capacitate: 160 persoane

Suprafata: 260 m2

Culoare: mov

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Cei zece ani de experiență în organizarea de nunți și evenimente ne-au învățat că un bun profesionist lucrează cu dragoste și pasiune și îți poate îndeplini orice dorință cu zâmbetul pe buze. Pe scurt, noi suntem cei care putem transforma orice nuntă, botez sau petrecere într-o zi de neuitat pentru voi și pentru oaspeții dumneavoastră.

Echipa de profesionişti care a dezvoltat cu succes cele doua proiecte anterioare face acum un pas îndrăzneţ şi îţi oferă o nouă gamă de servicii complete.

The Best Ballroom îţi îndeplineşte toate dorinţele şi nevoile legate de pregătirea unui eveniment într-o atmosferă caldă, relaxantă, dar rafinată. Indiferent dacă este vorba de nuntă, botez, petrecere alături de prieteni sau un eveniment corporate cum ar fi conferinţă, seminar, lansare de produs sau expoziţii, îţi stăm la dispoziţie cu cele mai bune servicii.

Poţi alege să îţi organizezi petrecerea în şase saloane de evenimente, fără stâlpi interiori, extrem de spaţioase, decorate exclusivist, care pot găzdui petreceri cu 120 – 200 de invitaţi. Fiecare salon este echipat cu o cameră specială pentru mireasă. Separat, există un spaţiu pentru oficierea căsătoriilor. Zona exterioară este dotată cu mese de cocktail. La cerere, se pot asigura decoraţiuni și aranjamente florale personalizate.

Complexul, echipat cu sistem de climatizare de ultimă generaţie, dispune de un set complet de lumini inteligente pentru sală și ringul de dans. De asemenea, se oferă internet gratuit, serviciu de îndrumare la intrare şi parcare proprie păzită, în care invitaţii sunt îndrumaţi de un valet. Bucătăria proprie asigură cele mai proaspete şi rafinate preparate culinare.

Gândite cu stil, preparatele culinare de înaltă clasă oferite în cadrul meniurilor vor satisface, cu siguranță, cele mai variate pretenții. Meniurile rafinate, întotdeauna proaspete, sunt concepute din ingrediente de calitate și atent verificate de specialiști în gastronomie, ale căror rețete îndelung experimentate au constituit deja deliciul a mii de invitați. Preparate tradiționale sau de tip gourmet, bufet suedez, meniuri mediteraneene sau exotice, aperitive, mixed grill, salate, deserturi, torturi rafinate sau candy bar – vă putem satisface toate opțiunile. De asemenea, colecția noastră de vinuri și băuturi sofisticate completează totul.

Nu în ultimul rând, bucătăria noastră respectă toate standardele și cerințele legislației și normelor în vigoare, cu spații de producție corect delimitate și utilate corespunzător – asigurând un flux corect de pregătire, păstrare și servire a preparatelor, în condiții optime de igienă.

Pe lângă aceste dotări The Best Ballroom vă oferă următoarele:
– Loc de joacă pentru copii;
– Camera miresei;
– Garderobă;
– Lobby-ul va fi dotat cu lounge;
– Zonă de relaxare.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0756116011

: office@bestballroom.ro

:

:

Arata pe harta Bulevardul Basarabia 256, Bucharest, Romania

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x