Sunrise Corbeanca

Salon Principal

Capacitate: persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Nunta: Fiecare mireasa viseaza cum doreste sa fie nunta ei. Cum vrei sa fie Nunta Ta? Noi iti venim in ajutor si pregatim pana la cel mai mic detaliu pentru ca evenimentul tau sa fie unic. Nu departe de Bucuresti, intr-o zona plina de verdeata unde natura nu si-a schimbat culoarea, un loc unde poti chiar sa uiti de ce ai venit, pentru ca timpul sta in loc.

Botez: Stabilim din timp toate detaliile pentru petrecerea copilului tau. Aducem personaje din lumea povestilor si umplem de fericire ochii copiilor. Trezim in tine tot ce a mai ramas din vremea copilariei pentru ca si tu vei petrece impreuna cu copilul tau cele mai frumoase momente ale vietii tale. Personalizam meniul dupa gustul tau.

Petreceri in aer liber: Iti oferim ceva spectaculos la un buget nu prea mare si fiecare invitat sa repete an de an ca petrecerea ta e cea mai reusita. Ce-ai spune daca petrecerea ta la piscina o sa fie o provocare pentru invitatii tai?! Vara, toamna sau iarna, la noi ai toate motivele sa faci cel mai reusit eveniment. Tema petrecerii o putem alege impreuna.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x