Stejarii Ballroom

Salon Stejarii Ballroom

Celebreaza povestea voastra de dragoste intr-o atmosfera rafinata si organizeaza nunta visurilor voastre la Stejarii Ballroom! Personalizat in functie de stilul clientilor nostri, Stejarii Ballroom combina stilul modern, sofisticat, cu detalii clasice si un set complet de servicii premium pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura pe deplin de fiecare moment al evenimentului.

Cu un design original si impresionant, Stejarii Ballroom acopera o suprafata de 554 de metri patrati si are o capacitate de 430 de persoane, dispunerea si alocarea meselor realizându-se tinând cont de necesitatile specifice si de tematica petrecerii. Pentru o nota de originalitate si amintiri memorabile, puteti sa va intampinati oaspetii pe acoperisul verde al cladirii, care acopera o suprafata de 700 de metri patrati si ofera o priveliste splendida asupra padurii Baneasa.

Peretii imbracati in piele in culori neutre, draperiile elegante, tavanul cu un design futurist compun locatia perfecta pentru o nunta de neuitat. Nuantele neutre permit decorarea salii in functie de preferintele personale, iar atmosfera speciala va fi asigurata de luminile ambientale in nuante colorate. Foyerul combina armonios elementele arhitecturale futuriste cu materiale naturale, oferind un spatiu deschis si plin de lumina, pentru o atmosfera calda si primitoare.

Stim ca va doriti ca ziua nuntii voastre sa fie una magica, de aceea profesionistii Stejarii Ballroom sunt mereu pregatiti sa se asigure ca petrecerea de nunta organizata in cadrul locatiei noastre va atinge perfectiunea. De la un meniu personalizat si decoratiuni delicate la o receptie memorabila in aer liber pe acoperisul inverzit, fiecare element si detaliu vor fi planificate cu atentie, deoarece va oferim o varietate larga de servicii premium.

Capacitate: 430 persoane

Suprafata: 554 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Cu un design original si impresionant, care poarta semnatura unor companii internationale, Stejarii Country Club ofera in vederea organizarii de evenimente un ballroom modular, un foyer si un acoperis verde din gazon natural, unic in Bucuresti.

Organizarea evenimentelor la Stejarii Country Club reprezinta o experienta inedita pentru invitatii dumneavoastra, acestia putand fi intampinati pe acoperisul verde al cladirii, care se intinde pe o suprafata de 700 mp si ofera o priveliste splendida asupra padurii Baneasa.

Foyerul imbina in mod armonios elemente arhitecturale futuriste utilizand materiale naturale, oferind sentimentul de spatiu deschis si luminos.

Ballroomul are o suprafata totala de 554 mp si o capacitate de aproximativ 430 de persoane in aranjament cu mese rotunde.

Draperiile elegante, peretii in culori neutre, tavanul cu un design inovator, compun cadrul perfect pentru evenimente de succes. Nuantele neutre permit personalizarea salii in functie de preferintele dumneavoastra. Sala dispune de sistem audio-video si este dotata cu lumini ambientale in diverse culori ce creeaza o atmosfera aparte.

Consilieri profesionisti, cu o vasta experienta in organizarea de evenimente, vor fi la dispozitia dumneavoastra si va vor ghida pas cu pas, asigurandu-se de reusita evenimentului.

Va invitam sa vizitati atat foyerul, cat si salile noastre de evenimente. Expozitiile de arta, targurile si workshopuri tematice, expozitiile culinare etc. pe care le gazduim cu siguranta va vor impresiona intr-un mod placut.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0744332084

: events@stejariicountryclub.ro

:

:

Arata pe harta Stejarii Country Club, Bucharest, Romania

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x