Solange Ballroom

Salon No. 1

În anii de experiență ne-am dezvoltat toate abilitățile necesare pentru a înțelege nevoia clientului, indiferent de eveniment. Oferim consiliere tuturor celor care ne pășesc pragul. Suntem deschiși către personalizarea serviciilor și vă oferim suport de la “prima cafea” băută împreună și până la “finalul petrecerii”

Dacă vrei să vezi cum arată Solange Ballroom, creatorii acestui impresionant local de evenimente din București, te asteaptă cu mare drag.

Capacitate: persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon No. 2

Capacitate: persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Ai nevoie de garanții pentru un eveniment reușit? Fie că urmează să ai nunta sau botezul copilului, sau ai nevoie de o sală modernă pentru petreceri corporate, lansări de produse ori petreceri mondene, Solange Ballroom poate fi gazda ta în orice moment. La noi vezi găsi saloane moderne cu o capacitate diversificată.

Situat în București, zona Pantelimon, Solange Ballroom este un local exclusivist cu 2 saloane moderne ce pot găzdui evenimente precum: Nunți, Botezuri, Corporate, Petreceri Private, Lansări de Produse etc. Noul design al saloanelor de lux oferă ceritudinea că indiferent de eveniment, într-un mod memorabil putem fi gazda perfectă.

Ne mândrim cu șefi bucătari ce gătesc în bucătăria noastră proprie. Suntem fericiți să vă auzim spunând: “A fost foarte bună mâncarea!”, motiv pentru care îi motivăm și îi păstrăm în echipa noastră de mulți ani.

Motivul pentru care noi creștem constant este acela că personalizăm meniul în funcție de cerințele clienților. Vă oferim o consiliere transparentă încât să nu faceți risipă financiară și totodată să existe în farfurie un meniu spectaculos.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0724511727

:

:

Arata pe harta Solange Ballroom, Șoseaua Dudești-Pantelimon, Bucharest

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x