Soiree

Salon Principal

Putem acomoda până la 500 de participanți. Salonul poate fi organizat ca un lounge chic, o sală de conferință de tip amfiteatru sau de workshop sau transformat într- un club dance pentru petrecerea de sfârșit de an.

Fiecare poveste este diferită și fiecare eveniment este unic prin conceptul și complexitatea lui. La Soirée – Exclusive Venue, spațiul versatil dă naștere unor cadre distincte.

Lăsați-vă imaginația să creeze în voie scenariul perfect pentru evenimentul perfect.
Cu susținerea unei echipe de organizare specializate, vă putem oferi suportul necesar pentru a-l transforma în realitate.

Capacitate: 500 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Ne dorim ce vă doriți și dumneavoastră: seri și momente speciale, memorabile, impecabile, într-un cadru care să vă impresioneze în amintire și peste 10, și peste 50 de ani.

Am conceput un univers elegant, fascinant și ușor modelabil, astfel încât să se poată adapta cu ușurință mai multor tipuri de evenimente, oferind – de fiecare dată – o experiență nouă.

Ce este Soirée? Un spațiu cameleonic, un adevărat studio de producție pentru vise curajoase. Evenimente cu tematică, care să poarte invitații pe alte coordonate geografice sau temporale, vor putea fi implementate fidel. Vă putem oferi pachete complete pentru serate cu concepte creative, create după schițe inițiale de decorare cu elemente 3D sau alte piese speciale de scenografie.

De la finisaje la tehnologie, Soirée – Exclusive Venue este locația potrivită pentru a pune în practică evenimente dintre cele mai diverse: de la aniversări importante la evenimente grandioase.

Contați pe noi pentru a vă face ziua de vis să devină realitate!
Știm cât de importante sunt ziua nunții, a botezului sau a aniversării a 25 de ani de căsnicie pentru dumneavoastră și oaspeți. Permiteți-ne să ne îngrijorăm noi pentru fiecare detaliu în locul dumneavoastră, astfel încât să vă puteți concentra pe bucuria fiecărui moment.

Imaginați-vă desfășurarea petrecerii: atmosferă perfectă, combinată cu mâncare rafinată și servicii excepționale, la care se adaugă un singur lucru: zâmbetul pentru ziua la care ați visat. Vă ajutăm la fiecare pas al organizării pentru ziua cea mare.

Planificarea nunții se referă la detalii, așa că lucrăm cu plannerul dumneavoastră sau al nostru, pentru a realiza o listă cuprinzătoare și un desfășurător al zilei.

Servicii incluse din partea Soirée –Exclusive Venue

  • Set-up mese cu scaune chiavarii albe/aurii, fete de masa, servete, numere de masa, meniuri, harta invitatilor,
    place-carduri, casuta dar, covor rosu, stalpisori, mese cocktail exterior/interior
  • Scena 8/5 mp
  • Pachet de lumini profesionale
  • Pachet sonorizare profesionala
  • Operatori lumini/sunet pe parcursul evenimentului
  • Apartamente pe parcursul evenimentului
  • Garderoba
  • Degustare

Cadou din partea Soirée – Exclusive Venue: Valet Parking – pentru evenimentele de peste 250 de persoane.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0737809020

: office@soiree.ro

:

:

Arata pe harta Soirée - Exclusive Venue, Bulevardul Pipera, Voluntari

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x