Simfonia Ballroom Dimitrie Pompei

Salon Allegro

Este timpul sa va oferiti tot ce este mai bun in materie de rafinament si eleganta. Este timpul sa cunoasteti Simfonia Ballroom, locul in care sute de evenimente au incantat invitatii, si au facut presa si lumea mondena sa vorbeasca indelung despre noi.

Capacitate: 170 persoane

Suprafata: m2

Culoare: crem

Galerie foto:

Salon Adagio

Organizarea, atmosfera, meniurile, primirea si buna dispozitie a invitatilor sunt asigurate de o echipa de profesionisti cu sute de evenimente reusite la activ.

Capacitate: 170 persoane

Suprafata: m2

Culoare: crem

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Fie ca discutam de evenimente de business la cel mai inalt nivel de calitate sau evenimente private (nunti, botezuri, petreceri, etc.) de neuitat, saloanele Allegro si Adagio ating si depasesc orice asteptari.

Doua saloane, cu capacitati de la 80 pana la 170 de persoane fiecare, aer conditionat, parcare, sistem de sonorizare de ultima generatie, mobilier si decoratiuni de lux, posibilitatea de a aranja si decora locatiile pentru orice tip de evniment. Organizarea, atmosfera, meniurile, primirea si buna dispozitie a invitatilor sunt asigurate de o echipa de profesionisti cu sute de evenimente reusite la activ.

Ca o noutate – in locatia din Bulevardul Dimitrie Pompeiu avem posibilitatea de a va oferi evenimente de orice tip organizate adecvat in aer liber. Gradina selecta este gandita sa acomodeze evenimente si nunti pentru sute de persoane. Arhitectura si aranjamentele de ceremonii satisfac orice exigente iar evenimentul dumneavoastra va ramane memorabil cu noi.

Gradina selecta este gandita sa acomodeze evenimente si nunti pentru sute de persoane. Arhitectura si aranjamentele de ceremonii satisfac orice exigente, iar evenimentul dumneavoastra va ramane memorabil cu noi.

Simfonia Ballroom Pompeiu ofera bun gust si eleganta in doua sali, Allegro si Adagio, precum si posibilitatea de a va oferi evenimente de orice tip, organizate adecvat in aer liber.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0720009007

: office@simfoniaballroom.ro

:

:

Arata pe harta Bulevardul Dimitrie Pompeiu 10b, Bucharest, Romania

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x