Salon Sofia

Descriere

0 0 votes
rating

In viata fiecarui om exista momente speciale care merita sarbatorite alaturi de cei dragi, si care raman in amintire pentru totdeauna. Pentru astfel de evenimente, Salon Sofia va pune la dispozitie in Cluj-Napoca o sala moderna si eleganta, unde acordam insemnatatea si atentia cuvenita fiecarui eveniment si promitem transformarea lui intr-un succes.
Salon Sofia organizeaza in Cluj-Napoca nunti, mese festive, banchete, botezuri, onomastici, revelioane, microrevelioane. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.
Pentru a va usura organizarea evenimentului, va punem la dispozitie diferite servicii listate in sectiunea Servicii a site-ului nostru.
Sala de nunti Sofia Events dispune de aer conditionat si ventilatie pentru eliminarea fumului.
Capacitatea salii de nunti este de la 100 la 280 de persoane in functie de cum se aranjeaza mesele. In functie de situatie, sala se poate imparti in doua sectiuni.
Este posibila si organizarea nuntilor de noapte. Indiferent de evenimentul organizat, nu exista o ora limita pentru terminare, astfel oaspetii pot ramane cat doresc si se simt bine.Va asteptam cu drag si va promitem un eveniment reusit de care sa va aduceti aminte cu placere !
OFERTA SPECIALA 2011
Pentru toti cei care doresc sa-si sarbatoreasca cea mai frumoasa si importanta zi din viata lor la sala de nunti Sofia Events va oferim din partea casei pe anul 2011 urmatoarele:
sala impodobita unde mirii pot sa-si aleaga nuanta dintr-o paleta larga de culori
husele si esarfele pentru scaune
naproanele si fetele de masa
masa mirilor impodobita
perdeaua de lumini
arcada la intrare
covorul rosu
sampania la intrare pentru toti invitatii
saratele
alune
Va asteptam cu drag.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x