Restaurant Studentesc

Descriere

0 0 votes
rating

Restaurantul Studenţesc Arad având o experienţă in domeniu de peste 15 ani, vă stă la dispoziţie pentru organizarea de nunţi, botezuri, mese festive, recepţii, conferinţe, aniversari , banchete.
Locatia noastra dispune de o capacitate de 300 locuri, mese rotunde, personal calificat şi dotari la standarde internationale.
Stiind cat este de important timpul in viata fiecaruia va propunem mai multe variante de meniu care sa cuprinda toate elementele necesare reusitei unui eveniment festiv.
MENIU-ALL INCLUSIVE: -5 feluri principale de mancare(aperitiv rece,gustare calda,supa sau ciorba-la alegere,friptura asortata cu garnitura si salata,sarmale cu mamaliguta si smantana) -tortul mirilor -tortul nasilor -prajituri pe masa -prajituri sau tortulete la pachet -saleuri sau covrigei -fructe -impodobit sala(mese si scaune) -cafea-la discretie -bere-la discretie -vin alb sau rosu-la discretie -suc cola si fanta-la discretie -apa minerala si plata-la discretie -masa de sampanie la sosirea invitatilor -artificii la friptura si tort PRET:179LEI

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x