Restaurant Monaco

Descriere

0 0 votes
rating

Gust, eleganta, calitate – trei cuvinte care ne caracterizeaza! Restaurantul Monaco va ofera o gama variata de preparate culinare din bucataria autohtona si internationala si o larga varietate de vinuri cu care vom asocia bucatele pregatite special de o echipa de bucatari coordonati cu drag si profesionalism de managerul si bucatarul sef.
Intr-una din cele mai calcate si chiaburesti zone ale orasului Iasi, intr-un hatis de istorie, mai exact pe Grigore Ureche numarul1, chiar in spatele Palatului de Justitie, la cativa pasi de Palatul Culturii, de Casa Dosoftei, de cea mai veche biserica din oras – Biserica”Sf. Nicolae Domnesc”, se afla MONACO, unul dintre cele mai frumoase restaurante din oras. Cu multa pasiune şi daruire s-au pus bazele unui restaurant care isi stabileşte drept scop afirmarea bunului gust, a tradiţiei şi a experimentarii culinare.
Cunoasterea profilului personalizat al fiecarui eveniment creeaza premisele unei organizari de succes. Bucatarul sef este intotdeauna pregatit sa se adapteze oricarui tip de cerinta gastronomica, imbinind in mod inspirat savoarea preparatelor proaspete cu design-ul cerut de specificul fiecarui eveniment.
La noi veti putea gasi aceleasi bucate alese la preturi foarte accesibile pentru toate buzunarele avand posibilitatea sa alegeti din meniurile variate pe care vi le vom pune la dispozitie. Meniurile pentru evenimente au preturi de la 110 lei si sunt pana la 165 lei.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x