Restaurant La Rousse

Descriere

0 0 votes
rating

Sala de nunta La Rousse din Timisoara pune la dispozitie clientilor 3 sali de evenimente cu o capacitate de pana la 80+100+170 locuri, unde se pot organiza nunti, botezuri, mese festive, petreceri de firma, petreceri copii, banchete, majorate, onomastici, conferinte, etc.
Meniurile pentru nunti si botezuri incep de la 127 lei/pers., si in functie de data, sala aleasa si numarul de persoane primiti o reducere intre 10 si 30 % . Deci probabil avem cel mai bun pret din Timisoara la meniurile pentru evenimente !
Pentru a avea un eveniment perfect va punem la dispozitie propriile decoratiuni interioare si aveti posibilitatea sa optati pentru un meniu All Inclusive, prin care invitatii dumneavoastra vor fi cu siguranta rasfatati iar grijile dumneavoastra cu privire la oraganizarea evenimentului dispar. Va ramane doar sa va bucurati de evenimentul dumneavoastra mult asteptat !
Dupa incheierea contractului primiti si un planning de evenimente GRATUIT ( din experienta a peste 700 evenimente), care va ajuta mult la reusita evenimentului dumneavoastra, precum si contacte cu alti furnizori ( foto, video, rochii mireasa, DJ, formatii, tort, candybar, invitatii, etc) la care veti avea intre 10- 50% discount pentru eveniment LA ROUSSE.
OFERTA EXTRA – luna aceasta – primele 5 contracte (de peste 60 persoane) beneficiaza de – Fantana cu ciocolata belgiana (1000 lei)= GRATIS !
Obiectivul nostru este – 100% evenimente reusite !!!
Rezerva sala dorita la – 744777384,

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x