Restaurant Garden Club

Descriere

0 0 votes
rating

Complexul turistic Garden Club este situat la ieșirea din Brașov către Târgu Mureș / Sighisoara, pe bulevardul Griviței nr.A48. Garden Club este o gazdă perfectă atât pentru invitaţi, cât şi pentru persoane oficiale, grupuri turistice, oameni de afaceri şi oaspeţi ai Braşovului. Complexul va pune la dispoziție un hotel cu 15 camere, un restaurant, terasă, corturi pentru evenimente, o gradina, o piscina in aer liber si o atmosfera de neuitat.
Restaurantul Garden Club are o capacitate de 80 de locuri si va ofera un spatiu de desfasurare pentru masa, intalnire de afaceri, nunta, cununie sau orice alt eveniment, care doriti sa se faca intr-un cadru intim, luminos si cu mancare excelenta.
Piscina Garden Club este situată in curtea complexului si este in aer liber. Confortul, dotările si serviciile oferite vor face ca evenimentele organizate în locaţia noastră să fie de neuitat.
Vă punem la dispoziţie logistica necesară pentru organizarea de evenimente, prin cortul de evenimente cu o capacitate de 220 de persoane, aşezat în faţa piscinei. Dincolo de masa excelentă şi serviciul impecabil atuul nostru este ambianţa placută, intimă şi relaxantă.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x