Restaurant EMD Bacau

Descriere

0 0 votes
rating

Un loc linistit, relaxant unde arta culinara si serviciile de inalta clasa se imbina intr-un mod unic pentru business lunch, cine festive, nunti, ori mese intr-o atmosfera idilica, cocheta si intima. Se pot organiza evenimente speciale, cu garantia succesului.
Orice eveniment privat merita o atentie deosebita. Este un principiu aplicat de fiecare data la organizarea unei mese festive sau a unei perteceri private. Punctul forte este atentia la detalii. Fiecare client este tratat cu toata seriozitatea, pentru ca el si invitatii lui sa fie multumiti in totalitate de serviciile oferite.
Energia, motivatia si determinarea sunt doar cateva dintre principiile pe care noi, echipa EMD Bacau le promovam spre a veni in intampinarea cerintelor dumneavoastra. Din dorinta de a imbina arta miscarii cu performanta, am creat cadrul perfect spre a satisface orice exigente, astfel incat puteti incheia o zi obositoare optand pentru Gym , Piscina, Fitness, Aerobic, Squash, Tenis de masa. De asemenea, va punem la dispozitie si un regim hotelier high-class atat prin design cat si prin servicii de cea mai inalta calitate.
Speram ca prin profesionalism si atitudine sa devenim partenerul ideal in crearea unui nou stil de viata.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x