Restaurant Cristinne

Descriere

0 0 votes
rating

Restaurantul nostru are o experienta de mai bine de 10 ani in organizarea de petreceri, nunti, banchete, mese festive, catering in aer liber si la sala.
Suntem o echipa formata din oameni tineri cu exeperienta in domeniu si suntem oricand gata prezenti la dispozitia dvs pentru a gasi solutia ideala incat sa va simtiti oaspetele propriului eveniment .
Organizam catering, mese festive, evenimente in orice locatie aleasa de tine, in aer liber, sau in salonul restaurantului. Restaurantul nostru detine un cort modular cu o capacitate de la 150 la 600 persoane, echipat, dotat si decorat complet cu mobilier, décor interior si exterior, bucatarie mobila precum si personal specializat pentru astfel de evenimente .
Pentru firme si companii organizãm catering si mese festive, chiar la sediul Dvs, asigurãm un meniu complet si servicii de inaltã clasã.
Restaurantul dispune de un salon intim cu o capacitate de 50 locuri, locul ideal pentru petreceri, intalniri de afaceri, team – buildinguri, prezentari, cine romantice. Muzica, sunetul si ambianta placuta dau tonul relaxarii Dvs.
Toate acestea impreuna ofera locul ideal pentru petrecerea unor momente deosebite.
Retete culinare si specialitatile bucatariei romanesti traditionale si internationale au facut ca oaspetii nostrii sa revina cu placere la Restaurant Cristinne.
Traditia si ospitalitatea româneascã intr-un nou local
“Restaurant Cristinne”

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x