Restaurant Casablanca

Descriere

0 0 votes
rating

Sala de evenimente “Casablanca” este creată din dorința evenimentelor perfecte…
Fie că este o petrecere numeroasă sau restrânsă, tradițională sau modernă, Cristina și Bogdan, proprietarii sălilor de evenimente, vor fi la dispoziția dumneavoastră până în dimineața evenimentului, asigurându-vă de atenția lor pentru orice detaliu. Noi venim cu cel mai bine pus la punct management “Food and Bavarage”, cu cea mai tare experiență în restaurantele de lux – top 10 din SUA și cel mai bun preț garantat de pe piață.
Restaurant Casablanca dispune de trei Saloane:
Ballroom Casablanca cu o capacitate interior de 280 persoane, cu o minunata gradina de vara si izvor artezian, este a treia locatie de lux pentru organizari evenimente a Complexului Evenimente Casablanca.
Salon Imperial, cu o capacitate interior de 180 persoane, cu terasă acoperită 50 persoane (foișor, fântână arteziană, terasa proprie).
Salon Glamour este destinat petrecerilor mai restranse, cu acelasi stil la interior, însă cu o capacitate de 120 persoane, a cărei intrare se face prin terasa total acoperită care poate adăposti 30 persoane.
Complex Evenimente Casablanca dispune de o parcare supravegheata video de 70 locuri, incluzand si serviciu de valet.
Avem o politica transparenta de pret: fara plata personal (chelneri, bucatari, personal auxiliar, valet), fara grija platii a unei agentii de organizari evenimente, fara modificare pret pe parcursul derularii contractului, fara taxa de scena, electricitate, depozitare bauturi, etc.
Restaurant Casablanca si in sezonul 2013 ofera servicii de inalta clasa legat de finetea, prospetimea, calitatea si gramajul preparatelor culinare, profesionalismul si exceptionalitatea servirii, garantarea celor mai buni furnizori de produse si servicii din Iasi (florarie, cofetarie, cash&carry) toate acestea gandite intr-o maniera transparenta de pret.
Atenție! Beneficiați de toate serviciile fără alte costuri ascunse!
Fiți curioși de cea mai bună ofertă de pe piață: “Tineri pentru Tineri”! “

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x