Restaurant Bavaria

Descriere

0 0 votes
rating

Restaurant BAVARIA
By Hotel Angellis
Pentru ca ne gandim la binele dumneavoastra, am facut cele mai bune alegeri. Am ales totul asa cum ati fi facut-o dumneavoastra si astfel am adunat in bucataria noastra savoarea celor mai proaspete ingrediente atent preparate cu multa pasiune de expertii nostri culinari.
Este suficient sa vi o singura data pentru ca mai apoi sa te intorci mereu intr-un cadru intim si elegant unde puteti servi apetisantele mancaruri bavareze dar si internationale.
Profesionalismul nostru si standardele de inalta calitate ale intregului nostru personal va promit o experienta unica in arta culinara si mai ales in organizarea celor mai importante evenimente din viata dumneavoastra, avand o experienta excelenta in domeniu.
Oferta noastra este una variabila si adaptabila oricarui buget.
Pentru organizarea unor evenimente festive va propunem mai multe variante de meniuri, din care dumneavoastra puteti opta pe acela care va reprezinta.
Daca doriti un eveniment reusit, aveti incredere in profesionisti!!!
Organizam diferite tipuri de evenimente: nunti, botezuri, petreceri private,petreceri de sfarsit de an, receptii, lansari de carti si altele, conferinte si catering.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x