Restaurant Aubert

Salon Balada

Salon de evenimente Balada este potrivit pentru orice fel de eveniment: nunti, botezuri, mese organizate, receptii, dineuri, aniversari, reuniuni de clasa, mese festive, petreceri de sarbatori. Balada are capacitate minima de 100 locuri si capacitate maxima 200 locuri.

Capacitate: 200 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Primavera

Salon de evenimente Primavera este potrivit pentru orice fel de eveniment: nunti, botezuri, mese organizate, receptii, dineuri, aniversari, reuniuni de clasa, mese festive, petreceri de sarbatori. Primavera are capacitate minima de 80 locuri si capacitate maxima 200 locuri.

Capacitate: 200 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Cristal

Salonul de evenimente Cristal are o alta infatisare si o capacitate mai mare. Modernizat si spatios, salonul Cristal poate gazdui evenimente de pana la 250 persoane, precum: nunti, botezuri, petreceri corporate, majorate, aniversari, receprtii, dineuri, reuniuni de clasa etc.

Capacitate: 250 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Baroc

Salonul de evenimente Baroc este deschis pentru organizare evenimente din 25 aprilie. Are o capacitate maxima de 80 persoane si este disponibil pentru nunti, botezuri, petreceri corporate, majorate, aniversari, reuniuni de clasa, dineuri etc.

Capacitate: 80 persoane

Suprafata: m2

Culoare: bleu

Galerie foto: