Restaurant Aroma

Descriere

0 0 votes
rating

„ Descoperã gustul si aromele Clujului” la Restaurantul Aroma!
Situat într-o locaţie deosebitã, departe de zgomotul asurzitor şi ritmul alert al oraşului, Restaurantul Aroma vã aşteaptã sã petreceţi clipe de neuitat alãturi de cei dragi. Amplasat în Cluj-Napoca, la ieşirea spre Comuna Feleac, pe Calea Turzii nr. 295, aveţi privilegiul de a admira panorama deosebitã a oraşului si împrejurimile acestuia. Accesul prin livada Palocsay vã introduce încã de la început într-o stare de linişte şi relaxare, toate acestea fiind completate de un adevãrat rãsfãţ culinar oferit de noua echipã de bucãtari condusã de Chef Ionuţ Lupu, precum şi vinuri atens alese de personal specializat.
Restaurantul nostru vã oferã prin meniul à la carte o gama foarte diversificata din bucataria internationala, precum si posibilitatea de a organiza diferite evenimente din viaţa sau compania dumneavoastã într-o ambianţã plãcutã şi un decor deosebit, având o capacitate de 400 locuri dispuse în 3 sãli modulare, terase şi grãdinã de varã.
Orarul de funcţionare al restaurantului à la carte este între orele 13:00 şi 23:00, iar pentru organizarea evenimentelor acesta poate fi flexibil in funcţie de solicitãrile clienţilor.
Alãturi de resturantul Aroma, se aflã SARA Social Events, care dispune de o Salã de evenimente cu o capacitate de 280 locuri si o Salã de conferinţe cu o capacitate de 300 locuri.
Sãrbãtoreşte toate momentele importante din viaţa ta alaturi de noi!
SARA Social Events reprezintă succesul evenimentelor dumneavoastră!
Amplasată într-o locaţie deosebită, în cel mai înalt punct al Dealului Feleac, pe Calea Turzii nr. 295, având accesul prin livada Palocsay, SARA SOCIAL EVENTS reprezintã locul perfect pentru organizarea evenimentelor dumneavoastră!
Sara Social Events dispune de o SALÃ DE EVENIMENTE cu o capacitate de 280 locuri cu mese dreptunghiulare sau 240 locuri cu mese rotunde.
Sala este destinată tuturor tipurilor de evenimente: mese festive, nunţi, banchete, microrevelioane, petreceri de firmă, fiind dotată cu climă şi ventilaţie, precum şi cu o staţie de sonorizare proprie de ultimă generaţie.
SALA DE CONFERINŢE SARA reprezintă soluţia dumneavoastră pentru întâlnirile de afaceri, conferinţe, congrese, teambuilding-uri. Centrul a fost inaugurat în anul 2008, fiind cel mai mare centru de conferinţe din Cluj Napoca, având o capacitate de 300 locuri în aranjament TEATRU şi fiind dotat cu echipamente tehnice de ultimă generaţie.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x