Restaurant Ambassador

Descriere

0 0 votes
rating

Restaurantul Ambassador va invita sa va organizati evenimente ca:
• nunta de vis
• petrecerea de logodna
• botezul copilului
• petrecerea companiei
• revelion, petreceri de 1/8 Martie, onomastici
• conferinte sau simpozioane cu desfasurare in sala de conferinta cu coffee break in lobby si masa de pranz in restaurant
…intr-o atmosfera calda si prietenoasa si totusi selecta, determinata de profesionalismul angajatilor.
Restaurantul Ambassador are o capacitate de 150 de locuri repartizate pe doua nivele. De asemenea beneficiaza de o terasa superba de unde se poate admira panorama orasului Baia Mare.
Restaurantul va intampina cu bun gust, Rafinament si Ambianta, si cu o gama larga de preparate mereu proaspete.La noi gasiti de la traditionalele retete romanesti la preparate culinare italienesti sau fineturi exotice intocmite intr-o gama larga de menuri de la cele comune la menuri vegetariene, de post , pentru diete speciale.
Sala de conferinta a hotelului are o capacitate de 140 de locuri . Renovata in anul 2010, este dotata cu: sonorizare ,microfon,flipchart,videoproiector, TV,internet wireless, aer conditionat. Aflandu-se in plin centru comercial al orasului reprezinta locatia ideala pentru realizarea de conferinte,reuniuni de afaceri , traininguri,work shop-uri, meetinguri, receptii, evenimente sociale si moderne etc. Dispune la intrare de un lobby unde se pot organiza serviciile de catering iar mesele mai ample se servesc in cadrul Restaurantului Ambassador.
Se spune ca Nunta este cel mai important eveniment din viaţa fiecaruia. Cu cata nerabdrare asteapta unele femei acea zi! Si orice femeie vrea sa fie Ziua Perfecta !
Si noi suntem nerabdatori sa ne impartasiti visul dumneavoastra, garantandu-va ca amintirea acestui reusit eveniment va ramane in inimile dumneavoastra ca o poarta deschisa catre o fericita viata de casnicie!
Personalul nostru va va consilia in alcatuirea menului, in coordonarea evenimentului oferindu-va solutii si sugestii privind aranjamentele si decoratiunile interioare,echipamentul audio, tehnic si logistic.Variantele de menu de nunta pornesc de la 90 de lei si ajung pana la 130 lei dar asteptam si propunerile dumneavoastre.
In prag de sarbatoare trebuie sa aduceti cu dumneavoastra doar cadourile pentru miri si buna dispozitie …de restul ne-am ocupat noi !
Cadou pentru miri
• camera nuptiala pentru miri
• tarife preferentiale pentru cazarea invitatilor la Hotel Ambassador
• parcare cu valet pentru invitati
Pentru o oferta completa de meniuri si pachete oferite, nu ezitati sa ne contactati chiar acum !

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x