Reina Events

Salon Elysee

Salon Elysee, o imbinare spectaculoasa de elemente care redau un spatiu elegant si rafinat in care evenimentele realizate vor fi unice.

Mentinand stilul clasic ce defineste Reina Events Ballroom, am adaugat influente moderne pentru a crea un cadru de poveste.

Poate gazdui intre minim 160 si 300 de persoane pentru evenimente private cu asezare la masa, in zilele de Sambata (perioada Mai-Octombrie).

Capacitate: 300 persoane

Suprafata: m2

Culoare: auriu

Galerie foto:

Salon Victoria

Salonul Victoria este un spatiu amplu, clasic si elegant, usor de adaptat pentru mai multe tipuri de evenimente care se vor distinge prin rafinament. Candelabrele impozante amintesc de filmele hollywoodiene, in timp ce peretii decorati cu tapet gazduiesc vizitatorii intr-o atmosfera calda de palat regal.

Poate gazdui intre minim 160 si 250 de persoane pentru evenimente private cu asezare la masa, in zilele de Sambata (perioada Mai-Octombrie).

Capacitate: 250 persoane

Suprafata: m2

Culoare: mov

Galerie foto:

Salon Sofia

Spatiu cochet si tineresc, decorat simplu si atent cu elemente pline de bun gust pentru o petrecere deosebita alaturi de cei dragi. Combinatia reusiat a nuantelor de maro ciocolata si alb va ofera luminozitatea si caldura unei atmosfere de neuitat!

Poate gazdui intre minim 120 si 170 de persoane pentru evenimente private cu asezare la masa, in zilele de Sambata (perioada Mai-Octombrie).

Capacitate: 170 persoane

Suprafata: m2

Culoare: portocaliu

Galerie foto:

Salon Charme

Charme este salonul nostru intim, cochet si perfect pentru evenimente restranse. Terasa proprie va ofera un spatiu generos pentru relaxare.

Poate gazdui intre minim 60 si 100 de persoane pentru evenimente private cu asezare la masa, in zilele de Sambata (perioada Mai-Octombrie).

Capacitate: 100 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Fie ca este vorba de nunta la care ati visat sau sarbatorirea botezului celui mic, de balul de absolvire pe care il planuiti sau de petrecerea companiei la care lucrati, va stam la dispozitie cu un spatiu generos si cu totul special.

Patru saloane decorate cu stil si atentie la detalii, o minunata gradina cu piscina, o parcare generoasa, bucatarii proprii aflate sub bagheta lui Chef Razvan Alexandru, camere matrimoniale perfecte pentru a asigura odihna și intimitatea unui cuplu proaspat casatorit si a invitatilor dumneavoastra plus o serie de servicii optionale menite sa completeze evenimentul exact cum vi-l doriti.

 

“Reina Events Ballroom, a reprezentat pentru mine o provocare, pentru ca am putut sa imbin cunostintele din a la carte cu rigurozitatea bucatariei pentru evenimente. Este un proiect care mi-a intrat la inima din prima clipa, un proiect la care am luat parte de la inceput, o bucatarie conceputa pe sufletul meu… mai simplu, este locul unde ma simt ca si acasa” – Chef Razvan Alexandru

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0724415433

: contact@reinaevents.ro

:

:

Arata pe harta Reina Events, Strada Locotenent Nicolae Pascu, Bucharest

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x