Princess Ballroom & Events

Salon CRYSTAL

Salonul Crystal este ideal pentru evenimentele ce au un numar mic de invitati. Acest salon poate gazdui pana la 120 de persoane, iar spatiul disponibil este suficient pentru a permite tuturor celor prezenti sa se distreze pe ringul de dans. Amplasat intr-o zona centrala si avand un design aparte, salonul Crystal este potrivit pentru evenimentele restranse. Atmosfera transmisa este exact ceea ce dumneavoastra cautati pentru ca evenimentul sa fie unul de vis. Princess Ballroom & Events va pune la dispozitie salon Crystal, cat si meniuri la preturi avantajoase care sa satisfaca chiar si gusturile celor mai pretentiosi.

Capacitate: 120 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon MAJESTIC

Princess Ballroom & Events va pune la dispozitie salonul Majestic  pentru nunti, botezuri si petreceri de orice tip. Salonul Majestic poate gazdui pana la 200 de persoane. Acest salon are o capacitate considerabila, potrivita pentru evenimentele importante din viata dumneavoastra, iar cu fiecare pas veti simti atmosfera specifica Princess Ballroom. Salonul Majestic este alegerea ideala pentru orice petrecere! Arhitectura, acustica, ringul de dans, aranjamentele si echipa de ospatari profesionisti, sunt punctele noastre forte.

Vreti sa aflati mai multe despre salonul Majestic si despre oferta noastra? Va invitam sa ne vizitati pentru a intelege de ce Princess Ballroom este alegerea cea mai buna!

Capacitate: 200 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon PRINCESS

Princess Ballroom & Events va pune la dispozitie salonul Princess ce are o capacitate de peste 500 de invitati, alaturi de care sa petreceti unele dintre cele mai importante clipe din viata dumneavoastra. Salonul Princess are un design spectaculos, fiind ideal pentru nunta dumneavoastra. Va asteptam cu meniuri spectaculoase, preturi avantajoase si un salon de vis ideal pentru o nunta perfecta!

Capacitate: 500 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

1 1 vote
rating

Princess Ballroom & Events: Locatie creata special pentru cele mai importante evenimente din viata ta.
– Strada Sergent Ghercu Constantin, Nr. 24 –
Lângă Club Princess

Misiunea noastra este sa oferim clientilor o experienta unica, personalizata, la cele Marocana Servita mai inalte standarde. Obiectivul nostru este sa ramanem marca preferata in fiecare segment pe care il deservim.

Princess Ballroom & Events este alegerea perfecta pentru orice tip de eveniment din viata dumneavoastra. Prin excelenta si calitatea serviciilor noastre, va putem oferi cel mai bun raport calitate-pret. Meniurile noastre incep de la 27 € pentru botez si 33€ pentru nunta.

Avem trei saloane de evenimente: primul are o capacitate de 110 de persoane, cel de-al doilea are o capacitate de 180 de persoane, iar cel de al treilea o capacitate de 700 de persoane.

Princess Ballroom & Events vine in sprijinul vostru neacceptand taxa de 10% pentru personal si mai mult de atat, primiti promotional din partea ballroomului place-carduri mese, aranjamentele salii impreuna cu aranjamentele florale in pretul oricarui meniu ales.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.
Urmareste
Notify of
1 Comment
vechi
noi votate
Inline Feedbacks
View all comments
Bogdan
2 ani in urma
rating :
     

Nu recomand nici la dușmani locația asta. Cei care aleg acest loc aveți grijă cu conducerea că sunt sunt de cea mai joasă speță. Mare atenție cu avansul că va arde și nu mai recuperați banii decât în instanță. Înainte de a alege acest loc căutați recenzii. Sunt foarte multi care și au luat țeapă cu nemernicii ăștia.

TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
1
0
Would love your thoughts, please comment.x