Premium Events Ballroom

Salon Premium Ballroom

Design elegant cu accente exclusiviste, salon cu o capacitate de 220 persoane, terasa cocheta cu o capacitate de 100 locuri, parcarea generoasa de aproximativ 70 de locuri, alaturi de verdele care impanzeste intrega suprafata, fac dinPremium Events Ballroom alegerea corecta pentru evenimentele dumneavoastra.

 

Capacitate: 220 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Situat in centrul Bucurestiului, la cateva minute de Piata Unirii, Premium Events Ballroom este locatia perfecta pentru evenimente de orice tip: organizare nunti, organizare botezuri, cununii, aniversari, organizare petreceri de firma, seminarii si conferinte.

Prin pozitionarea perfecta, gustul desavarsit al preparatelor, prin profesionalismul echipei si serviciile desavarsite, Premium Events Ballroomraspunde celor mai exigente pretentii si se poate ridica la inaltimea celor mai exclusiviste evenimente.

Va asteptam la salonul de evenimente Premium Events Ballroom sa descoperiti placerea de a trai un eveniment la adevarata lui valoare, lasand grijile organizarii evenimentelor pe mana profesionistilor.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0722626911

: premiumballroom@premiumballroom.ro

:

:

Arata pe harta Premium Events Ballroom, Strada Logofătul Tăutu, Bucharest

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x