Piano Ballroom

Salon Piano Events Hall

Design-ul acestuia se indeparteaza de conceptul de sera si se concentreaza pe transpunerea elementelor muzicale in decor.

Capacitate: 260 persoane

Suprafata: 550 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Piano Garden

Acest salon de nunta imbina armonia pianului si armonia lumii naturale prin plantele integrate in design ca elemente decorative.

Capacitate: 130 persoane

Suprafata: 250 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

O impletire intre pasiunea pentru estetic si pasiunea pentru lucrul bine facut, Piano Ballroom inseamna doua noi locatii de nunta ce se adreseaza unui public rafinat, ce pretuieste calitatea mai presus de toate. Elementele decorative inspirate de clapele pianului, dar si bogatia de plante transforma cele doua saloane in spatii in care artele – muzica si dansul, fotografia si gastronomia – sunt la ele acasa.

Reunite la parterul cladirii Cubic Center din Pipera, saloanele Piano Garden si Piano Events Hall sunt accesibile pentru clientii din Bucuresti, dar si din zonele conexe.

Accesul la evenimente este facut separat – astfel ca, in cazul evenimentelor organizate in paralel, se pastreaza intimitatea. Din ambele saloane se poate iesi pe terasa, iar parcarea generoasa a cladirii va fi pusa la dispozitia invitatilor inainte si in timpul evenimentului.

Ambele saloane sunt dotate cu videoproiector, astfel ca veti putea arata invitatilor fotografii din viata cuplului sau cu noul membru al familiei sau veti putea organiza seminarii, conferinte si alte evenimente corporate, fie in salonul Piano Garden, fie in salonul Piano Events Hall.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0753110405

: events@pianoballroom.ro

:

:

Arata pe harta Șoseaua Pipera-Tunari, Voluntari, Romania

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x