Phoenix Cernica

Salon

Impresionant, romantic si memorabil, Complexul Phoenix Cernica, localizat pe malul lacului Cernica, este o destinatie de nunta spectaculoasa.

Ne mandrim cu evenimentele sofisticate, personalizate pe care le cream. Consideram ca o nunta trebuie adaptata dupa personalitatea mirilor, si astfel iti oferim libertatea de a alege spatiul care ti se potriveste.

Complexul Phoenix Cernica ofera un amestec de eleganta atemporala si lux modern in restaurantul impresionant ce poate gazdui 300 de persoane si terasa superba de pe marginea lacului Cernica. Ferestrele inalte asigura o priveliste deosebita, iar terasa este perfecta pentru orice tip de receptie in sezonul cald.

Complexul are un farmec unic, fatada, gradinile si panoramele spectaculoase ofera fundaluri uimitoare pentru nunta, mai ales pentru fotografii.

Echipa noastra se va asigura ca nimic nu este pierdut din vedere, pentru a-ti asigura nunta de vis. Meniurile noastre traditionale sau internationale celebreaza cele mai proaspete si mai bune ingrediente. Fiecare imbucatura va fi delicioasa, de la aperitivele miniaturale la deserturile cremoase.

Capacitate: persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Oaza de liniste la care ai visat intotdeauna, Complexul Phoenix Cernica este situat pe malul lacului Cernica, la doar 15 km in afara Bucurestiului. Conceput ca un remediu la viata agitata si stresanta a orasului, locatia este perfecta pentru o evadare din zgomotul si traficul care iti inunda viata constant. Complexul iti ofera mixul ideal de relaxare si diversitate.

Cu un farmec unic si modern, Phoenix Cernica iti pune la dispozitie un restaurant impresionant ce poate acomoda 300 de persoane si o terasa spectaculoasa situata pe malul lacului. In plus, ofera si cazare in camere confortabile, modern mobilate, dotate cu facilitati de ultima generatie.

Complexul Phoenix Cernica este destinatia ideala, fie ca iti doresti sa organizezi un eveniment privat sau corporate. Echipa noastra de profesionisti ofera cele mai ingenioase solutii, personalizate nevoilor tale, avand flexibilitatea de a crea medii indraznete, moderne sau traditionale. De la peisajele spectaculoase la interioarele deosebite, dispunem de o multitudine de posibilitati pentru a crea abianta dorita. In plus, suntem determinati sa iti oferim o experienta culinara de neuitat si un nivel de neegalat de servicii.

In sezonul cald ai la dispozitie piscina si o gama diversa de aventuri in cadrul Extreme Park Cernica, situat la umbra padurii Cernica. Parcul este unul dintre cele mai antrenante zone de agrement din imprejurimile Bucurestiului. Este perfect pentru activitati de familie, private sau corporate, precum cele de team building din cadrul firmelor. Printre cele mai populare activitati se regasesc: paintball, tiroliana, tir cu arcul, pescuit si circuite de catarat si obstacole.

Te poti bucura de clipe minunate intr-o ambianta calda si primitoare, decoruri si mobilier rafinat, panorame spectaculoase, intr-o locatie relaxanta si intima.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0724550829

: totaleco@yahoo.com

:

:

Arata pe harta Restaurant Cernica, Strada Strandului, Pantelimon 077145

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x