Pentagon Events

Salon Sunrise

Poate găzdui confortabil între 130 și 180 de persoane, putând fi complet personalizată în funcție de specificul și tematica evenimentului.
Stilul arhitectural a fost ales în așa fel încât să delimiteze un spațiu versatil, elegant, deschis, fără să limiteze în niciun fel dorințele clienților.

Capacitate: 180 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Sunset

Salon dedicat petrecerilor cu aproximativ 130 de invitați (100 – 150), de asemenea conceput pentru a se putea plia complet pe cerințele specifice ale evenimentelor de orice fel.

Capacitate: 150 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Grand Venue

Saloanele Sunrise și Sunset sunt despărțite printr-un perete pliabil fonoabsorbant de 54 decibeli și se pot contopi într-un spațiu extins și generos, confortabil pentru 180 – 350 de invitați. Terasa și grădina doar completează firesc ansamblul în timpul sezonului cald, însă puteți fi siguri că eleganța și calitatea sunt constante, indiferent de anotimp.

Capacitate: 350 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Pentagon Events s-a născut din dorința de a crea un spațiu pentru evenimente care să se poată transforma cu adevărat și care să devină cadrul perfect pentru orice petrecere sau conferință ar găzdui.

Credem în întâmplări de viață frumoase și mai credem că fiecare poveste chiar merită să fie spusă altfel, cu propriile metafore, fără să i se impună vreun stil și fără îngrădiri.
Știm că spațiile pentru evenimente sunt mai degrabă locuri în care vise vechi și dorințe arzătoare se transformă în realitate.

Susținem ideile voastre, ale viitorilor noștri clienți, și vom face mereu tot posibilul pentru a găsi cele mai bune soluții de a transpune în concret ceea ce s-a născut din imaginația voastră!

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0772047611

: contact@pentagonevents.ro

:

:

Arata pe harta Pentagon Events, Bucharest, Romania

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x