Pensiunea Safary

Descriere

0 0 votes
rating

Atunci cand organizati un eveniment locatia este determinanta in reusita evenimentului. Asadar, daca doriti un loc cu adevarat deosebit unde sa va organizati un eveniment special din viata dumnevoastra va punem la dispozitie terasa Pensiunii Safary. Aceasta are o capacitate de 200 locuri si este ideala pentru organizarea oricarui tip de evenimente: nunti, botezuri, banchete, petreceri, mese festive.
Situata in mijlocul naturii, departe de zgomotul orasului, terasa Pensiuni Safary imbina eleganta specifica nuntilor sau petrecerilor cu intimitatea unui loc retras, inconjurat de verdeata si flori.
Privelistea oferita de lac si padure din jur va ofera cadre pentru poze remarcabile. Amintirile vor fi atat de deosebite incat intotdeauna va veti aminti cu placere de aceasta locatie si de ziua cea mai frumoasa din viata dumnevoastra.
Petrecerile organizate pe Terasa Pensiunii Safary vor fi cele mai reusite deoarece va oferim libertate si flexibilitate in amenajarea acesteia. Se pot organiza chiar si nunti sau petreceri in corturi amplasate pe spatiul verde din jurul terasei. La noi puteti sa organizati pana si ceremonia de cununie religioasa.
Alegand terasa pensiunii Safary ca locatie pentru evenimentul dumnevoastra veti avea parte de momente si privelisti de neuitat.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x