Palatul Stirbey

Descriere

0 0 votes
rating

Palatul Stirbey este un vast domeniu de 24 ha, cu arbori care ating chiar si remarcabila varsta de 400 de ani, avand un superb lac interior cu o suprafata de 1.4 ha dar si o deschidere de 300 m catre lacul Buftea.

Situat in orasul Buftea, la doar 18 km fata de centrul Bucurestiului si aproximativ 45 minute in cursul saptamanii si 30 minute in weekend, Domeniul ramane un spatiu al rafinamentului, deopotriva romantic si modern, pastrand intimitatea pe care o ofera parcul si biserica destinata vizitatorilor sai, precum si nobletea autentica incarcata de istorie, a Palatului Princiar.

Palatul Stirbey Buftea va pune la dispozitie 7 spatii pentru organizarea evenimentelor private sau corporatiste, consultanta in conceperea evenimentelor, transport, securitate, catering propriu, scenotehnica, instalatii de lumini, instalatii audio-video, impresariere artistica precum si orice dotari sau servicii sunt necesare desfasurarii evenimentului dumneavoastra.

Locatiile au capacitati cuprinse intre 50 si 1500 persoane, in functie de tipul evenimentului si modul de amplasare, fiecare dintre acestea oferind facilitati proprii:

  • parcare generoasa
  • terasa si ponton
  • ventilatie climatizare
  • spatii depozitare
  • spatii verzi generoase

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.
Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x