Pagoda Chinezeasca

Descriere

0 0 votes
rating

RESTAURANTUL CHINEZESC:
– Este o locatie cu specific chinezesc care isi propune sa ofere o experienta culinara veritabila datorita preparatelor ce hranesc atat trupul cat si sufletul.
– Restaurantul este amenajat in spirit asiatic iar spatiul obtinut este armonios si foarte stilat care este conceput pentru a oferi clientilor atat separeuri- oaze de intimitate si discretie, cat si spatii ample, deschise, potrivite pentru evenimente sau grupuri mari.
– Designul deosebit, atent elaborat imbina, elementele naturale ( focul, piatra, lemnul, pamantul ) cu unele simboluri si elemente vizuale specific asiatice, reusind sa dea locului un aer autentic si rafinat deopotriva.
– Restaurantul CHINEZESC gazduieste nunti, petreceri private si corporate, business lunch/ dinner, organizeaza workgroups, meetings si alte evenimente, intr-un mediu exclusivist si rafinat. Bucurati-va de meniurile exotice deosebite la o masa de afaceri, un dineu sau la petrecerile de sfarsit de an in limita a 120 (60+60) de persoane.
Terasa
-Spatioasa si linistita, care are atat o zona acoperita cat si una descoperita, este extrem de linistita si emana o atmosfera relaxata si, in acelasi timp, exclusivista.
Meniul cuprinde retete specifice tuturor celor patru regiuni distincte ale Chinei.
– Pentru a pastra gustul natural al alimentelor si proprietatile lor curative tehnica utilizata in preparare este sotarea la flama puternica. Legumele sunt taiate in asa fel incat sa se asigure o preparare rapida evitand prajirea , iar condimentele confera preparatelor savoarea originara din tara de bastina.
Pentru cei mai ocupati dintre dvs. care totusi doresc sa se delecteze cu specialitatile chinezesti, RESTAURANTUL CHINEZESC livreaza la domiciliu un mic paradis culinar asiatic!
Combinand cu rafinament gusturile fundamentale, servind la fiecare masa orezul si betisoarele traditionale intr-o ambianta adecvata, sunteti invitati sa luati parte la o experienta culinara de neuitat si sa deveniti clientii speciali ai restaurantului nostru!

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x