Occidentului 12

Salon Principal

Ne-am simți onorați să luăm parte la cele mai importante momente din viața dumneavoastră! Vă punem la dispoziție un ballroom elegant de 140 de locuri, situat în centrul Bucureștiului, foarte aproape de Piața Victoriei, sector 1.

Echipa de profesioniști Ballroom Occidentului 12 este dedicată în a transforma fiecare moment cheie din viața dumneavoastră într-o experiență magică!

Capacitate: 140 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Știm cât de importantă este o zi de naștere, o nuntă sau un botez. Poate le așteptați cu atâta nerăbdare încât, din dorința ca ele să fie perfecte, organizarea lor în cel mai mic detaliu poate deveni obositoare și complicată. De accea, ne luăm angajamentul de a vă însoți pas cu pas în deciziile și pregătirile evenimentului dumneavoastră, înlăturând orice dificultate ce s-ar putea ivi.

Astfel veți putea păstra amintirile și emoțiile plăcute, în timp ce noi vom găsi cele mai convenabile soluții preț – calitate, fără niciun rabat de la eleganță, stil și unicitate.

Privim relația cu dumneavoastră ca pe un parteneriat, în care ingredientele cheie sunt flexibilitatea și atenția la nevoile și exigențele clientului.

Occidentului 12, echipa de evenimente a Romanian Catering beneficiază de o bucatarie modernă, dotată cu toate facilitațile, unde în fiecare zi se gătesc aproximativ 1000 porții. Considerăm că principala valoare a firmei noastre este expertiza internațională și experienta de peste 35 ani în domeniul culinar a fondatorilor companiei. La aceasta se adaugă profesionalismul și trainingul permanent al echipei de peste 100 de bucatari, cofetari și nutriționiști. Cea mai importantă valoare este însă satisfacția dumneavoastră, a beneficiarilor serviciilor noastre.

Din 1998 până acum, am organizat evenimente de business la cel mai înalt nivel, petreceri cu peste 6500 de invitați, petreceri private sofisticate, catering zilnic pentru mari corporații, catering pentru spitale, gradinițe, after schools, cămine de bătrâni și foarte multe nunți, botezuri și aniversări.

 

Servicii incluse:

Nu se percepe nici o taxă pentru închirierea salonului!
Pentru oricare dintre meniurile achiziționate, următoarele servicii sunt incluse în preț:

Decorațiunile salonului de 140 de locuri
(huse scaune, fețe de masă, suport lumânări)

Aranjamente florale artificiale pentru mese și design ambiental

Personal specializat pentru servire
(ospătari, barman)

Parcare
(aprox. 30 mașini)

Servicii pază

Garderobă

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0722286109

:

:

Arata pe harta Ballroom Occidentului 12, Strada Occidentului, Bucharest

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x