Niko Palace Garden

Salon White

Daca sunteti printre acele cupluri care isi doresc o nunta in aer liber, trebuie sa aveti un plan de urgenta in caz de ploaie, caldura, vant sau alte elemente naturale. Toti acesti factori pot afecta ceremonia in aer liber sau de receptie. Singurul lucru pe care un cuplu nu il poate planifica in ziua nuntii lor este vremea.

Din fericire, exista o solutie care nu mai face din acest lucru o grija- cort nunti Bucuresti! Cu o varietate de diferite tipuri si stiluri, nu a fost niciodata mai usor ca un cort nunti Bucuresti sa fie personalizat dupa gusturile dumneavoastra.

Capacitate: 250 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Ivory

Niko Palace ofera cel mai bun cort nunti (IVORY), pentru a va crea un spatiu cu adevarat elegant și deosebit pentru ziua cea mare. Cand vine vorba de aspect, va puteti uimi invitatii cu un tip complex de cort nunti Bucuresti, spre deosebire de cele clasice doar cu o singura structura.

Capacitate: 300 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Antique

Stilul, eleganta, promptitudinea, precum si armonia perfecta a locatiei Antique dau o nota de intimitate si relaxare evenimentului organizat la salon Antique. Salon nunti Antique este locul perfect pentru organizarea evenimentului dumneavoastra, impartirea spatiului locatiei, promptitudinea personalului, precum si deschiderea catre dialog privind organizarea sau orice alta solicitare a clientilor nostri sunt garantiile calitatii si a succesului!

Capacitate: 120 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Locatia va pune la dispozitie 2 Corturi si 1 Salon de evenimente, cu capacitate intre 70 si 300 de persoane.

Niko Palace Garden va invita intr-un cadru placut si select sa va petreceti cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0733809000

: events@nikopalace.ro

:

:

Arata pe harta NIKO PALACE GARDEN, Șoseaua Giurgiului, Jilava

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x