Niko Palace Ballroom

Salon Diamond

Stilul, eleganta, promptitudinea, precum si armonia perfecta a locatiei Diamond dau o nota de intimitate si voie buna evenimentului organizat la salon Diamond. Salon nunti Diamond este locul perfect pentru organizarea evenimentului dumneavoastra, impartirea spatiului locatiei, promptitudinea personalului, precum si deschiderea catre dialog privind organizarea sau orice alta solicitare a clientilor nostri sunt garantiile calitatii si a succesului!

Capacitate: 130 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Carneol

Stilul, eleganta, promptitudinea, precum si armonia perfecta a locatiei Carneol, dau o nota de intimitate si voie buna evenimentului organizat.

Salonul de nunti Carneol este locul perfect pentru organizarea evenimentului dumneavoastra. Impartirea spatiului locatiei, promptitudinea personalului, precum si deschiderea catre dialog privind organizarea sau orice alta solicitare a clientilor nostri, sunt garantiile calitatii si a succesului!

Capacitate: persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Crystal

Stilul, eleganta, promptitudinea, precum si armonia perfecta a locatiei dau o nota de intimitate si voie buna evenimentului organizat la salon Crystal. Salonul Crystal este locul perfect pentru organizarea evenimentului dumneavoastra, impartirea spatiului locatiei, promptitudinea personalului, precum si deschiderea catre dialog privind organizarea sau orice alta solicitare a clientilor nostri sunt garantiile calitatii si a succesului!

Capacitate: 110 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Nu este primul an în care noi ca si organizatori de evenimente (nunti, botezuri, cununii, petreceri corporative) dorim să surprindem prin promotii, reduceri in extrasezon, preturi speciale in lunile de concedii, dar si prin calitatea serviciilor.

Impreuna putem explora idei noi in crearea pachetului all inclusive, meniul fiind in continuare dependent de tematica si locul evenimentului.

Avem un rol foarte important in acest sens, astfel stim exact cum sa va eliberam de emotii!

Noi nu va promitem ca suntem cei mai buni pe piata evenimentelor, dar cu siguranta invitatii dumneavoastra vor discuta mult despre ziua in care au fost prezenti, satisfacuti de meniu, incurajati sa se distreze, astfel pasivitatea fiindu-le redusa la minimum si, nu in ultimul rand, fericiti de alegerea facuta!

Dam nastere evenimentelor memorabile!

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0721651000

: events@nikopalace.ro

:

:

Arata pe harta Niko Palace, Aleea Hobița, Bucharest

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x