Milenium Garden

Descriere

0 0 votes
rating

Maeştri ai ospitalităţii, fie că vorbim de arta culinară practicată în cele două restaurante, fie de organizarea de evenimente private sau de companie, noi, cei de la Milenium suntem fideli propriei tradiţii a profesionalismului, bunului gust şi bucuriei de a sărbători împreună.
Milenium Garden are o capacitate generoasă, de 250 de locuri. Elegant amenajată şi mobilată, e alegerea potrivită pentru cei ce doresc să adauge un plus de rafinament evenimentului pe care-l sărbătoresc.
Terasa înverzită şi umbrită de arbori oferă posibilităţi de celebrare deosebite. De pildă, mesele festive şi cununia religioasă în aer liber, ca şi alegerea unui meniu aparte: grill, mâncăruri la proţap şi ceaun etc.
Bucătaria Milenium Garden oferă meniuri de eveniment deosebite, ce respectă atât tradiţia culinară locală, cât şi pe cea franţuzească sau asiatică. De la clasicele frigărui sau purcel la proţap, până la fructele de mare, toate gusturile sunt satisfăcute.
E un efort de imaginaţie şi bun gust pe care îl dublăm şi prin felul în care pregătim decorul sălii: de la decoraţiuni clasice, la cele tematice sau inspirate de cele mai moderne tendinţe.
Totul pentru a ne bucura împreună.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x