Metropolitan Club & Events

Salon Manhattan

Salonul Manhattan e cel mai intim dintre cele patru saloane ale noastre. Adună-i pe cei aproape la nunta ta de vis, sau botezul copilului tău.

Inspirat de orașul care nu doarme niciodată, salonul Manhattan e perfect și pentru petreceri cu prietenii tăi (fie că e cea de burlac, de anul nou sau doar pentru că e marți), pentru mici conferințe în care testezi un nou produs, acele meeting-uri cu toată compania ta, sau proiecții de film sau sport, sau chiar și cursuri de balet hip-hop!

Capacitate: 130 persoane

Suprafata: 280 m2

Culoare: mov

Galerie foto:

Salon Richmond

In cel mai frumos si unic mod, invitatii erau fascinati de fiecare detaliu ales cu stil. Motivele decorului, care alimentau placut atmosfera, batistele atent impaturite din buzunarele costumelor, care faceau diferenta…totul era desavarsit, de la cele mai mici detalii.

Intr-o atmosfera festiv – eleganta, cu linii arhitecturale somptuoase, sala poate lua forma unui salon de nunta sau a unui eveniment corporate mai amplu. Te invitam sa-i descoperi eleganta si sa petreci cu stil!

Capacitate: 250 persoane

Suprafata: 560 m2

Culoare: mov

Galerie foto:

Salon Adelaide

Multe lumanari cu parfum delicat. Luminile calde pareau infinite. Texturile fine completau atmosfera romantica. Si muzica… era perfecta. Siluetele pareau ca plutesc pe ringul de dans. Cand am deschis ochii eram in salonul Adelaide.

Salonul te introduce intr-o atmosfera romantica, cu note arhitecturale distinse si candelabre feerice, care dau o strălucire aparte spatiului. Este ideal atat pentru nunti cu stil cat si pentru evenimente corporate de gala.

Capacitate: 150 persoane

Suprafata: 300 m2

Culoare: bleu

Galerie foto:

Salon Portofino

Rochiile, dintr-un material fin, ieșeau rand pe rand in evidenta in acest cadru elegant, cu totul aparte. Papioanele erau în cele mai indraznete culori pe care ți le puteai inchipui. Ambianta era deosebita. Exact asa mi-am si inchipuit salonul Portofino… intr-un stil glamour si spectaculos.

Salonul este decorat intr-o maniera chic-eleganta. Elementele de design au fost alese special pentru a crea o atmosfera calda si rafinata, perfecta pentru a gazdui evenimente unice si uimitoare.

Capacitate: 300 persoane

Suprafata: 600 m2

Culoare: auriu

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Iubim ce facem. Știm că toată lumea spune asta, dar pentru noi chiar fiecare eveniment e ca al nostru, fiecare invitat e ca un prieten, și fiecare detaliu e ca pentru noi.

Situat în vecinătatea zonei rezidențiale Pipera, centrul de evenimente Metropolitan Club & Events îndeplineste cele mai înalte cerințe ale unei locații de lux, fiind, în același timp, potrivit pentru o gamă largă de clienți.

Metropolitan Club & Events este locul în care vei descoperi armonia între relaxare și distracție, cadrul perfect al oricărui eveniment din viața ta. Momente plăcute, de neuitat!

Te invităm să-i descoperi farmecul aparte, căldura, eleganța care te vor captiva pe deplin iar decorul interior te invită să visezi și să evadezi din cotidian.

Metropolitan Club & Events este locul potrivit pentru petrecerea celor mai importante momente din viața ta. Acest centru de evenimente este structurat în patru saloane atent amenajate

LOGISTICĂ PENTRU CONFERINȚE

 • Videoproiector, ecran proiecție
 • Microfon, sonorizare, pupitru orator, podium
 • Cabină de traducere simultană
 • Personal tehnic, etc.
 •  
 • Mape documentație conferință
 • Pixuri personalizate, materiale promoționale
 • Aranjamente florale, baloane
 • Recuzită petreceri tematice

SERVICII PREMIUM

 • Dry ice, gheața carbonică poate fi folosită la începutul petrecerii în cupele de șampanie și în continuare pe toată durata evenimentului pentru un efect special în servirea băuturilor
 • Candy bar, dulciuri diverse în culori și forme diferite, gusturi asortate, create special în tematica aleasă pentru petrecerea dumneavoastră
 • Bar fructe sculptate, fântană ciocolată, fântană șampanie

ENTERTAINMENT

 • Sonorizare ambientală, MC, DJ sau live band, karaoke
 • Scenă, show-uri de dans artistic, show magician, stand-up comedy
 • Lumini, proiector gobo (mesaje personalizate proiectate cu lumină), laser show
 • Consilierea, planificarea și organizarea petrecerilor cu tematici inedite

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0723597512

: contact@metropolitan-events.ro

:

:

Arata pe harta Șoseaua Pipera 42, Bucharest, Romania

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x