Meadows

Salon Meadows

Meadows este un restaurant creat cu pasiune chiar in mijlocul parcului Regele Mihai I (fost Herastrau), de o echipa de oameni cu experienta in Romania, dar si in strainatate.

O oaza de relaxare in cel mai mare parc al Bucurestiului perfect gandita pentru a crea momente unice din punct de vedere culinar si ambiental.

Capacitate: 116 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Nunta in herastrau langa lac

Intotdeauna cand vrem sa planificam un eveniment important pentru noi cautam sa alegem cel mai deosebit local , sa fie atmosfera cat mai relaxata, locatia sa uimeasca prin priveliste , amplasament si personalul sa fie unul de cinci stele .

Selectia noastra de preparate internationale , uimeste prin diversitate si gust desavarsit. Meniul alcatuit pentru nunti si botezuri are cea mai variata gama si pune la dispozitie clientilor personalizarea fiecarui preparat, astfel clientii nostri au intotdeauna cele mai proaspete si deosebite preparate .

Ca fiecare experienta sa fie unica avem pregatit pentru orice eveniment servicii conexe ce cuprind : servicii complete fotografice , video, muzica , flori ambientale, candy bar , limuzina , lumini si decoruri speciale .

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0732302303

: contact@meadows.ro

:

:

Arata pe harta Meadows Restaurant & Events, Șoseaua Kiseleff, Bucharest

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x