MC Moni’s

Salon Nicolae iorga

Prin unirea cu saloanele Constantin Brancusi si Eugen Ionesco, salonul poate gazdui pana la 850 de persoane in cadrul unui cocktail exclusivist, iar echipa noastra de profesionisti va asigura buna desfasurare a evenimentului, lasandu-va pe Dvs. sa va bucurati de clipe memorabile si sa va simtiti ca un oaspete la propriul eveniment!

Avand o capacitate de pana la 300 de persoane sitting sau 600 de persoane standing, Salonul Nicolae Iorga ofera ambianta perfecta pentru ca momentele pe care le petreceti aici sa fie de neuitat. Salonul este ideal pentru organizarea de nunti, botezuri, cununii si aniversari, dar in functie de dorinta clientului, poate fi adaptat si pentru organizarea de evenimente corporate.

Salonul este dotat cu echipament audio-video de ultima generatie, plasme, proiector si ecran de proiectie, aer conditionat de mare capacitate, este antifonat, oferindu-va posibilitatea sa va bucurati doar de „glasul” propriului Dvs. eveniment, fara alte zgomote perturbatoare ale orasului, si permite accesul catre terasa si gradina exterioara.

 

Capacitate: 850 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Mircea Eliade

Salonul Mircea Eliade are o capacitate de 180 de persoane sitting sau 380 de persoane standing si este ideal pentru organizarea de nunti, botezuri, cununii si aniversari, dar in functie de dorinta clientului, poate fi adaptat si pentru organizarea de evenimente corporate.

Salonul este dotat cu echipament audio-video de ultima generatie, plasme, proiector si ecran de proiectie, aer conditionat de mare capacitate, este antifonat, si permite accesul catre gradina acoperita, catre spatiul de joaca pentru copii si catre spatiul exterior ideal pentru barbeque sau pentru savurarea unui cocktail in aer liber.

Rafinamentul si eleganta salonului, orchestra live, ambianta selecta si personalul manierat si discret va vor oferi ingredientele necesare ale unui eveniment de neuitat.

Capacitate: 180 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Constantin Brancusi

Inaugurat in anul 1993, alaturi de Salonul Mircea Eliade, Salonul Constantin Brancusi este al doilea salon deschis de catre echipa McMoni’s.

Avand o capacitate de 210 de persoane, salonul este ideal pentru organizarea de nunti, botezuri, cununii si aniversari, dar in functie de dorinta clientului, poate fi adaptat si pentru organizarea unor alte tipuri de evenimente.

Salonul detine echipament propriu de sonorizare, ring de dans in lemn de esenta rara, aer conditionat de mare capacitate, este antifonat, conditii care vor oferi succesul oricarui eveniment organizat aici.

Capacitate: 210 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Marin Preda

Salonul Marin Preda este ideal pentru organizarea de nuntibotezurianiversarisi cununii intime, cu un numar mai mic de persoane, dar in functie de dorinta clientului, poate fi adaptat si pentru organizarea de evenimente corporate, o conferinta, o lansare, un curs sau o prezentare, avand o capacitate de maxim 85 de persoane.

Echipamentul prefesionist reprezentat de ecran de proiectie, video-proiector, microfoane fixe si mobile, dotarile si cabina profesionala de sonorizare, conexiunea la internet, precum si antifonarea salonului care va ofera posibilitatea sa va bucurati doar de evenimentul Dvs., fara alte zgomote perturbatoare, si accesul complet separat catre salon, sunt doar cateva dintre elementele ce vor asigura buna desfasurare a evenimentului Dvs.

Capacitate: 85 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Fondat in anul 1993, McMoni’s a reusit intr-un timp foarte scurt sa se impuna pe lista locatiilor selecte de organizare a unor evenimente deosebite sau de petrecere a unei seri speciale intr-un loc exclusivist, pentru publicul larg si sportivi.

Mix intre parfumul Bucurestiului de alta data, elegant si traditional, si modernul prezentului, euforic si agitat, restaurantul este alegerea ideala pentru organizarea oricarui tip de eveniment. Saloanele sunt dotate cu instalatii de conditionare si filtrare a aerului, mobilier confortabil, mocheta eleganta, iluminat variabil, discret sau puternic, sisteme de sonorizare performante, toalete proprii, ring de dans profesional, iar terasele, gradinile, locul special amenajat pentru copii, locul pentru barbeque  sau parcarea gratuita si permanent supravegheata, va vor convinge ca orice eveniment la McMoni’seste un succes.

Va invitam sa va convingeti singuri de calitatea serviciilor noastre, de ambianta selecta a saloanelor, de personalul nostru profesionist care va asigura buna desfasurare a evenimentului, lasandu-va pe Dvs. sa va bucurati de clipe de neuitat intr-un cadru rafinat si elegant!

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0744646019

: evenimente@mcmonis.ro

:

:

Arata pe harta Mc Monis, Aleea Primo Nebiolo, Bucharest

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x