Marina Regia Residence

Descriere

0 0 votes
rating

MARINA REGIA RESIDENCE situat pe malul marii in zona Mamaia Nord cuprinde: 2 hoteluri (Arena Regia Hotel&Spa 5*****, Arcadia Hotel 4****), 46 de vile de lux, 4 restaurante, 6 baruri, piscina interioara si exterioara (Infinity Pool), centru de conferinta (4 sali), Centrul Imperia Spa, un club de joaca pentru copii si o plaja administrata in regim privat.
Arena Restaurant & Bar este locul unde puteti savura preparate exceptionale din bucataria clasica frantuzeasca si bucataria de lux moderna intr-o ambianta deosebita.
Incepeti cu o bautura fina la bar, dupa care alegeti vinul perfect pentru a va acompania felurile de mancare.
Restaurantul Arena , un restaurant de fine dining este ideal atat pentru petrecerea timpului intr-o ambianta eleganta cat si pentru organizarea de evenimente speciale precum nunti, receptii, cocktail-uri, etc. avand o capacitate de 100 de locuri. Accesul spre curtea interioara permite organizarea evenimentelor si in aer liber, marind astfel capacitatea locatiei cu 150 de locuri.
Armonia si bogatia gusturilor, imbinate cu traditia bucatariei italiene si ospitalitatea specifica spiritului latin, servire impecabila si ambianta distinsa, acestea ar putea fi cuvintele care descriu Restaurantul Romeo & Juliet.
Cu o capacitate la 180 de locuri distribuite pe 3 niveluri, Romeo&Juliet pune accent pe dorintele si gusturile oaspetilor creeand o atmosfera ideala pentru petrecerea timpului liber.
Decorul si numele restaurantului Colonial Club sunt inspirate de bogatele culturi ale Africii si Orientului Apropiat, cu obiecte de arta provenite din cele mai exotice colturi ale lumii.
Oaspetilor nostri le oferim bauturi fine si preparate delicioase din bucataria moderna europeana, precum si propriile noastre interpretari “light” ale bucatariei traditionale romanesti.
Interiorul oferă un cadru elegant şi rafinat, aici organizându-se petreceri private, mese festive, aniversări, petreceri pentru copii, etc.
Opium Garden este un cort elegant amplasat pe plaja, unde oaspetii nostri pot savura cocktail-uri delicioase si bauturi fine.
In timpul zilei va puteti relaxa cu un pahar de vin sau de sampanie de lux in timp ce admirati extraordinara vedere la mare.
Opium Garden poate fi inchiriat pentru orice tip de eveniment: petreceri, nunti sau evenimente corporate, avand o capacitate de 120 de locuri.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x