Magic Place Events

Salon New York

Conceput în sistem modular se poate folosi separat sau combinat cu încă unul sau două saloane într-un open space grandios fără stâlpi sau separeuri.

Intrările cu recepții multifuncționale (cocktail bar-uri) și zonele de lobby și lounge îmbină în mod armonios elemente arhitecturale contemporane utilizând materiale naturale.

Saloanele New York, Paris si Casablanca sunt amenajate modern, avand o inaltime de aproximativ 9 metri. Candelabrele masive si elegante acorda eleganta spatiului si transforma fiecare eveniment intr-un moment unic din viata dumneavoastra.

Terasa (cu o suprafata de peste 300mp) poate fi transformata in zona de relaxare si socializare, amenajata cu mese de cocktail inalte si in linii suple, baruri exterioare, elemente decorative, vaze si pomisori iluminati, zone speciale pentru fumatori, iar in functie de dorintele organizatorilor si de cerintele evenimentului, elementele de pe terasa pot fi personalizate si adaptate.

Capacitate: 170 persoane

Suprafata: 325 m2

Culoare: crem

Galerie foto:

Salon Paris

Capacitate: 170 persoane

Suprafata: 325 m2

Culoare: crem

Galerie foto:

Salon Casablanca

Capacitate: 170 persoane

Suprafata: 325 m2

Culoare: crem

Galerie foto:

Salon Imperial

Îmbină clasicul cu modernul, deține un stil eclectic, somptuos, cu forme masive și motive simetrice, pereți cu frize îmbrăcați în tablouri cu figuri istorice emblematice și coroane imperiale.
Plafoanele albe decorate cu oglinzi și aplicațiile lucrate minuțios fac din Salonul Imperial un spațiu al eleganței desăvârșite.
Pardoseala este îmbrăcată în mochetă de lux cu aspect plușat, modelul fiind încărcat cu motive decorative geometrice și florale.

Ornamentele includ medalioane/pandantive centrale ovale, dar si pătrate, cu fire și fibre într-o cromatică mixtă: roșu burgund și crem auriu.
Candelabrele masive, luxuriante sunt realizate din cristale de Bohemia și desăvârșesc ambientul maiestuos, regal. Draperiile solide înnobilează și întregesc efectul spectaculos.
Salonul Imperial amintește de grandoarea, eleganța și strălucirea aristocrată. Totodata, emană rafinamentul unui stil clasic, cu greutate.

Stilul imperial este definit de farmecul luxos și opulent, care transcede timpul și rămâne mereu în tendințe.
Locația este destinată evenimentelor de anvergură, ceremoniilor fastuoase exclusiviste – baluri și gale festive “high class”.

Capacitate: 360 persoane

Suprafata: m2

Culoare: roz

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Un concept unic și inovator în București, desfășurat pe un teren de 4.400 mp din care 2.000 mp spații de evenimente, expoziții și conferințe, locuri de joacă, spații exterioare pentru cocktailuri în aer liber, ceremonii garden wedding, cu facilități multiple de la parcare privată, garderobe, apartamente matrimoniale și de relaxare, fiecare din cele patru saloane beneficiind de lobby-uri separate cu intrări, recepții și lounge-uri diferite, totul deservit de o echipă masivă de profesioniști în evenimente de toate tipurile, într-un cadru de siguranță și confort nemaiîntâlnit, standardele constructive și detaliile făcând din locație noua destinație de elită a evenimentelor capitalei.

Magic Place Grant beneficiază de o bucătărie gourmet, cu arome tradiționale și elemente de fusion cuisine.
Chefii Magic Place Grant investesc întreaga pasiune și creativitate în fiecare preparat, pentru ca rezultatul să fie o îmbinare perfectă de arome, texturi și culori, între un stil modern și unul tradițional, exotic și familiar în același timp.

Unicitate și inovație, pe un teren de 4400 de metri pătrați.

Spații pentru evenimente, expoziții și conferințe, locuri de joacă pentru copii, separeuri pentru cocktailuri în aer liber sau pentru ceremonii tip garden wedding. De toate acestea beneficiați dacă alegeți Magic Place Events Grant pentru evenimentul vostru.

Locația beneficiază de facilități multiple: parcare privată, garderobe, apartamente matrimoniale și de relaxare, lobby-uri cu intrări separate, recepții și lounge-uri, toate deservite de o echipă complexă în organizarea de evenimente.

Vă invităm să pășiți într-un cadru de siguranță și confort, la standarde ridicate. Detaliile fac din Magic Place Events Grant o locație de elită a evenimentelor Capitalei.

Dacă vă doriți să îmbinați clasicul cu modernul și să aveți parte de o eleganță regală, atunci dincolo de facilitățile excepționale și dotările ultra moderne pe care le pune la dispoziția organizatorilor de evenimente, Magic Place Events Grant vă invită să vă petreceți cele mai importante evenimente din viața voastră într-o locație de vis, plină de stil, care beneficiază de o gamă largă de servicii personalizate.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0742610610

: rezervari@magicplaceevents.ro

:

:

Arata pe harta Magic Place Events - Grant, Șoseaua Virtuții, Bucharest

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x