Le Chateau

Salon Le Chateau

Localizat în zona Pieţei Alba Iulia, Le Château a fost gândit, încă din faza de proiectare, pentru a răspunde celor mai exigente nevoi şi pentru a veni în întâmpinarea aşteptărilor unui public elevat, atent la cele mai mici detalii cand vine vorba de evenimente de anvergura. Aceste nevoi au fost îndeplinite atât prin finisajele somptuoase, cât şi prin interioarele generoase, potrivite unor evenimente de amploare, asa cum putine ballroomuri din Bucuresti pot gazdui.

În designul Le Château Ballroom Bucuresti, stilul modern se împleteşte cu luxul clasic al salonului de evenimente, strălucirea se reflectă în pardoselile ample din marmură intarsiată şi picturile murale, iar volumul este dat de coloane impunatoare şi candelabre cristaline. Un salon de evenimente cum rar veti mai gasi in Bucuresti.

Le Château Ballroom Bucuresti se mândreşte cu un salon de evenimente de 500 de metri pătraţi, la care se adaugă cei 260 de metri pătraţi ai terasei şi un lobby generos, spatii ce pot acomoda pana la 800 de invitati. Pentru spectacole si prezentari de înaltă ţinută, salonul de evenimente beneficiază de o scenă impunatoare de 130 de metri pătraţi, demnă de un adevarat teatru si accesibilă printr-o scară elegantă.

Facilităţile oferite de Le Château Ballroom Bucuresti acoperă absolut orice necesitate pentru ca evenimentele organizate în acest spaţiu sa atingă perfecţiunea: chef executiv de talie internaţională, o terasă multifuncţională care poate fi amenajată pentru cocktailuri si ceremonii în aer liber, wine library, locuri de parcare, apartament DeLuxe si nu in ultimul rand, o echipa dedicata, formata din cei mai buni  si experimentati profesionisti.

Capacitate: 400 persoane

Suprafata: 500 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Castelul din Inima Capitalei beneficiază de un spațiu extrem de generos și, în același timp funcțional, astfel încât veți putea organiza nunta pentru un număr de invitați de până la 400 de persoane, dispunerea și alocarea meselor realizându-se, în timp real, cu ajutorul sistemului informatizat de management al evenimentelor, specific unor locații de nuntă.

Toate astea pentru a crea din Le Château una dintre cele mai fastuoase locații de nuntă din București.

Încă de la intrare, cu ajutorul sistemelor de proiecție exterioară de mari dimensiuni veți putea derula imagini sau mesaje personalizate, în acord cu tematica nunții.

Apoi, terasa exterioară de mari dimensiuni a Le Château Salon de nuntă București, vă invită la un moment de socializare sau de relaxare în aer liber, înconjurați de elegante spații verzi, unde pot fi servite băuturi pe timp de vară.

Lobby-ul Castelului înglobează o serie de elemente extrem de elegante și funcționale pentru a crește gradul de confort al invitaților: o garderobă indispensabilă în eventualitatea unor condiții meteo nefavorabile, un bar elegant ce deservește exclusiv aceasta zonă, loje intime pentru discuții și pentru momente de relaxare, terasă în aer liber, precum și sisteme de proiecție LCD, perfect integrate în designul clasic al locului.

Le Château se mândreşte cu un salon de evenimente de 500 de metri pătraţi, o terasa în aer liber de 260 de metri pătraţi, un lobby generos, spatii ce pot acomoda pana la 800 de invitați, scenă impunătoare de 130 de metri pătraţi demnă de un adevărat amfiteatru.

De asemenea, pentru momentele de odihnă și pentru confortul mirilor, aveți la dispoziție un apartament DeLuxe complet funcțional și dotat după cele mai înalte standarde, astfel încât seara petrecută la Castel să fie cu adevărat memorabilă.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0725333333

: contact@le-chateau.ro

:

:

Arata pe harta Ballroom București - Le Château, Strada Turturelelor, Bucharest

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x