La Sotir Jr

Salon La Sotir Jr

La Sotir Jr. Ballroom este o locaţie de evenimente premium şi o atracţie arhitecturală ce merită vazută, cu un spaţiu special conceput pentru evenimente de top.

Capacitate: 190 persoane

Suprafata: m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Fie că este un eveniment tradiţional, ori basmul visat, o nuntă fastuoasă sau elemente romantice, ai la dispoziţie una dintre cele mai dinamice echipe de profesionişti, a căror pasiune şi dedicaţie pentru evenimente, nu cunoaşte limite.

O locaţie versatilă care se potriveşte oricăror evenimente corporate, sociale sau de familie.

La Sotir Jr. Ballroom este o locaţie de evenimente premium şi o atracţie arhitecturală ce merită văzută, cu un spaţiu special conceput pentru evenimente de top cu o capacitate de 190 de invitaţi şi o parcare pentru 30 de autoturisme.

La Sotir Jr. Ballroom înţelege pe deplin importanţa evenimentelor de succes. Cu o vastă experienţă şi cu o largă gama de servicii, vă punem la dispoziţie una dintre cele mai dinamice echipe de profesionişti, a căror pasiune şi dedicaţie pentru evenimente, nu cunoaşte limite.

Cu o experienţă intuitivă şi cu o abordare îndreptată către rezultat, noi punem în valoare viziunea dumneavoastră pentru evenimentul mult dorit. Fie că este un eveniment tradiţional, ori basmul visat, o zi specială cu acccente moderne, o nuntă fastuoasă sau elemente romantice, locaţia noastră este versatilă şi se potriveşte oricăror evenimente corporate, sociale sau de familie.

La Sotir Jr. Ballroom vă asigură servicii de înaltă clasă şi meniuri ce explorează cele mai cunoscute culturi şi gastronomii internaţionale, cu note personale, autentice, de condimente, ingrediente şi metode de gătit inspirate din diferitele culturi ale lumii, cu farfurii ce devin adevărate opere de artă sub îndrumarea Chefului Cristian Haicu, un artist care conduce cu pricepere o echipă profesionistă de bucătari.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0736560179

:

:

Arata pe harta Strada Eroului nr 2, ,

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x