La Palia

Descriere

0 0 votes
rating

La Palia Pensiune&Restaurant de 4 stele va ofera intr-un spatiu definit de rafinament si eleganta servicii deosebite de cazare si servire, apreciate chiar si de cei mai pretentiosi clienti.
Va invitam sa rasfoiti meniul nostru si sa descoperiti savorile unice ale bucatariei cu specific rusesc, la pranz, la o intalnire de afaceri sau la o cina cu prietenii ori familia.
Cele doua sali pot fi utilizate pentru a gazdui evenimentele importante din viata dumneavoastra si pot atinge o capacitate de pana la 300 de persoane. Organizam nunti, botezuri, majorate, banchete, festivitati si petreceri private pentru care putem asigura inclusiv decoratiunile tematice si tehnologia necesare.
Sala de la etajul superior poate gazdui de asemenea conferinte si seminarii de afaceri pentru firmele care prefera un spatiu privat si elegant pentru astfel de intalniri.
Pensiunea dispune de 10 camere (9 camere si un apartament) dotate modern, cu toate facilitatile incluse, pentru a va oferi tot comfortul unei sederi placute.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x