Jollero Ballroom

Salon Ambiance

Alegeti salonul Jollero AMBIANCE pentru o atmosfera exclusivista!
Un cadru mai restrâns și intim nu înseamnă austeritate. Jollero vă pune la dispoziție aceeași tehnologie audio, aceeași servire, același iluminat dramatic în sala noastră de evenimente cu dimensiuni medii, potrivită acelor petreceri care doresc a fi mai exclusiviste, mai restranse.

Dacă doriți să organizați un eveniment privat, o ședință sau un training, o conferință de presă sau un workshop cu un număr mai restrâns de participanți, Jollero Ambiance Ballroom este locația ideală, beneficiind de dotare și asistență tehnică la standarde ridicate. Acest spațiu cu lumina naturală și acces la terasă va oferă o ambianță caldă și un mediu propice evenimentului dumneavoastră.

Capacitate: 260 persoane

Suprafata: 280 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Grand

Alege salonul salonul Jollero GRAND pentru o atmosfera extravaganta!
Dacă evenimentul dumneavoastră se dorește a fi unul de excepție și se adresează unui număr mai mare de participanți, va recomandam sa alegeti Jollero Grand Ballroom.

Un salon conceput nu doar pentru a impresiona prin somptuozitate, generozitatea spațiului și frumusețea detaliilor, întreg perimetrul său este menit sa va ofere cadrul unei petreceri de nuntă sau botez impecabile!

Jollero Grand Ballroom vă garantează grandoarea evenimentului sau seratei dumneavoastra:

Capacitate: 270 persoane

Suprafata: 500 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

Traiește experiența sarbatoririi evenimentului într-un loc de neuitat, care te definește și în care te regasești! Spatii de evenimente cu personalitate, versatile, pline de detalii fine de design si elemente de decor contemporane  care confera o eleganța speciala, dar si functionalitate.

Fiecare eveniment în locatia nostru este caracterizat prin creativitate, bun gust și grija fata de detalii, o experienta de nepretuit!
Atenția personalizată, serviciul de primire și execuția impecabilă fac din Jollero Ballroom o referință obligatorie în alegerea locatiei potrivite pentru evenimente sociale, private sau de companie.

Jollero inseamna fast și eleganță, cel mai spectaculos loc de ceremonie,  sub lumina candelabrelor, invaluit in sclipirea oglinzilor si cristalelor pe covorul rosu al vietii. Momentele care merită sărbătorite, merită sărbătorite cu stil, iar Jollero Ballroom & Events îți oferă un cadru spectaculos pentru a-ți înrăma povestea ta de iubire!

Situat intr-o oaza de verdeata, in parcul Moghioros, Jollero va propune locatia ideala pentru sarbatorirea  celor mai frumoase momente din viata dumneavoastra.
Va punem la dispozitie doua sali de evenimente impresionante, care pot gazdui orice eveniment intr-o atmosfera magica.

 

Corporate:

Pentru ca indiferent daca este vorba despre o intalnire restransa sau despre o conferinta cu 500 de participanti, va punem la dispozitie doua Sali moderne, spatioase si luminate natural, o bucatarie de top, 60 de locuri de parcare subterana, servicii de cea mai buna calitate, echipament complet audio visual, internet de mare viteza si echipa noastra de profesionisti.
Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi meniuri personalizate prin serviciul “Signature Jollero Events”.

Dotarile salilor sunt urmatoarele:

Videoproiector
Ecran proiectie wireless
Flipchart
Microfoane wireless
Internet wireless de mare viteza
Sistem de sonorizare surround
Sistem climatizare
Tabla magnetica
Slideshow Beamer

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0748116938

:

Arata pe harta Jollero Ballroom & Events, Drumul Taberei, Bucharest

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x