Imperial House

Descriere

0 0 votes
rating

Restaurantul IMPERIAL HOUSE va oferă condiţii ideale pentru organizarea evenimentelor importante pentru dumneavoastră.
De la o mica si cocheta sărbătorire a zilei de naştere, la petreceri de nunta sau botez si pana la elegante evenimente din viata unei firme, restaurantul IMPERIAL HOUSE este locul care trebuie luat in calcul.
Venim in întâmpinarea dumneavoastră cu o gama larga de servicii:
• meniuri prestabilite pentru toţi invitaţii
• servicii complete de catering
• zilnic mâncare gătita pentru la birou sau acasă
• amenajarea sălii conform celor mai exigente cerinţe
• organizarea evenimentelor in cale mai mici detalii
• nunta, botez, aniversari
• evenimente specifice firmelor : cocktail-uri, întâlniri de afaceri, lansări de produse, recepţii, team-buildings, banchete, prezentări de produse, etc.
Restaurantul IMPERIAL HOUSE, situat in Bariera Traian la nr. 399, dispune de un spaţiu foarte generos, oferind clienţilor noştri eleganta unui restaurant de prima mana precum si o servire ireproşabila .
Indiferent de natura evenimentelor, va garantam servicii impecabile precum si clipe din cele mai plăcute in compania noastră. Pentru a ne putea ocupa de toate cerinţele dumneavoastră va rugam sa ne anunţaţi intenţia dumneavoastră de a organiza un astfel de eveniment cu cel puţin 10 zile înainte.
Daca veţi alege restaurantul nostru, vă veţi putea bucura de un spaţiu mai mult decât generos, cele doua săli parchetate având o capacitate totala de 500 de locuri. Pentru organizarea diverselor evenimente spaţiul restaurantului poate fi repartizat după cerinţele clienţilor noştri. Sălile care va stau la dispoziţie dispun de izolare fonica, AC – climatizare,
In ceea ce priveşte preparatele pe care vi le punem la dispoziţie, bucatarii noştri vor reuşi cu siguranţa sa fie pe placul dumneavoastră, oferindu-va atât preparate cu specific naţional cat si internaţional. Astfel, veţi putea alege atât un meniu cu specific romanesc cat si unul din bucătăria internaţionala.
Confortul termic, asigurat de o climatizare profesionala, dublat de o iluminare discreta si selectiva, tablourile cu subiecte specifice si meniurile sofisticate adaptate oricăror pretenţii, chiar si excentrice sau extravagante asigurate de bucătarul-sef va vor determina sa reveniţi.
Satisfacţia deplina oferita de o seara petrecuta la Restaurantul IMPERIAL HOUSE vă va ajuta in decizia de a reveni si cu ocazii speciale in care o masa extinsa sau un bufet suedez, pentru prietenii de afaceri sau membrii familiei va fi o onoare pentru noi sa o organizam.
IMPERIAL HOUSE

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x