Hotel Yesterday

Salon Yesterday

Amplasat la parterul si mezaninul hotelului, Restaurantul Yesterday ofera o ambianta placuta si un cadrul elegant pentru price tip de eveniment. Restaurantul dispune de echipamente de sonorizare si lumini scena pentru orchestra si are acces la terasa interioara pentru relaxare.

Capacitate: 200 persoane

Suprafata: 410 m2

Culoare: portocaliu

Galerie foto:

Salon Rouge

Amplasat la etajul 5 al hotelulul Salonul Rouge are un caracter exclusivist si discret; salonul dispune de bucatarie proprie, de grup sanitar propriu, precum si de o terasa generoasa cu o vedere panoramica asupra imprejurimilor.

Capacitate: 100 persoane

Suprafata: 175 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Salon Panorama

Intr-o atmosfera privata puteti organiza, evenimente de mai mica anvergura, in salonul Panorama amplasat la etajul 6 al hotelului.

Capacitate: 70 persoane

Suprafata: 130 m2

Culoare: alb

Galerie foto:

Descriere

0 0 votes
rating

     Situat in una dintre cele mai dinamice zone ale orasului, Orhideea, Hotelul Yesterday este amplasat la intersectia a doua mari artere ale orasului – pasajul rutier Basarab-Grozavesti si Splaiul Unirii – si ofera acces rapid catre toate punctele de interes ale orasului si catre aeroport.

     Decorul clasic, elegant al restaurantului ofera ambianta perfecta pentru evenimentele dumneavoastra, fie ca este vorba despre teambuilding-uri si evenimente corporate, fie ca este vorba despre evenimente private (aniversari, nunti, botezuri, petreceri de Craciun, Revelion etc.).

     Evenimentele din viata fiecaruia poarta o incarcatura emotionala foarte mare si trebuie sa ramana atat in memoria gazdelor cat si a invitatilor ca o experienta frumoasa si agreabila, despre care intotdeauna povestim cu placere.

Fie ca este vorba despre o aniversare, o petrecere tematica, o nunta sau un botez noi vom avea grija sa transformam evenimentul intr-unul memorabil. Preparatele noastre va vor incanta prin calitate si savoare intr-un decor clasic si elegant.

Cele cinci sali de conferinta ale ale hotelului nostru pot gazdui o gama variata de activitati: prezentari, conferinte, formari sau sesiuni de lucru pentru un numar de 20 pana la 140 de persoane.

Echipa

Momentan nu exista informatii disponibile.

Contact

0737001008

: hotel@yesterday.ro

:

:

Arata pe harta 8, București, Romania

Urmareste
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
TOP SYMBOL_v2 Created with Sketch. SUS
0
Would love your thoughts, please comment.x